רוצה לקנות נייד.

odedh12

New member
רוצה לקנות נייד.

חברה תמליצו לי על נייד טוב. ותסבירו לי סוף סוף למה יש הבדל של 1000 שקל בין סלרון לפנטיום. מה אתם אומרים על ניידים של DELL?

Jan22

New member
במעבד הסלרון M לא קיימת התמיכה

בSPEEDSTEP - הטכנולוגיה החדשה של אינטל שמשפרת את החסכון בחשמל . בנוסף ,זכרון המטמון קטן ואיטי יותר משל הפנטיום M ,משמע ,יכולות חישוב נמוכות יותר .

odedh12

New member
תודה ג'אן אבל...

האם מחשב סלרון נייד, יכול להתאים לאופיס, אימיול, ולגלישה מהירה באינטרנט, אני מדבר כמובן על קו גלישה מהיר. מאד חשוב לי לדעת עם אני אוכל במעבד הסלרון לראות סרטים ולהוריד כמויות רבות מאימיול. (אני לא עושה חישובים ב MATLAB) תודה רבה.

Jan22

New member
כן ,אין שום בעיה

הסלרון יענה על הדרישות כמו שצריך ,רק תיקח בחשבון שבמידה ותרצה להפעיל משחקים / תוכנות כבדות - המערכת לא תתמוך.

Jan22

New member
לא רלוונטי לגביך

לפי השימושים שלך ,הגג שתשתמש זה WINDOWS MEDIA PLAYER (שיכול לעבוד על 486) ;תוכנות כבדות - תוכנות חישוב שדורשות מהירות מעבד גבוהה או משחקים עתירי גרפיקה(BATTLEFIELD2) . למידע נוסף תיכנס לאתר של אינטל - לא יודע אם זה אומר לך משהו - תנסה . http://www.intel.com/products/roadmap/laptop.htm

odedh12

New member
מה אתה חושב...על dell

אתה יכול להגיד לי מה אתה חושב על חברת DELL, מוכרים במגה (הסופר)...מחשבים של דל , אתה אולי יודע איפה מייצרים אותם?

Jan22

New member
DELL חברה מצויינת

מה התקציב שלך ? לא יודע מה איתך ,אבל מוצרים ב5K לא קונים בסופר .

odedh12

New member
תקציב של 5500 ו...

זה המקסימום, ולא איכפת לי לקנות סלרון לפי מה שאתה אומר... אתה יודע אם מייצרים את מחשבי DELL,בארץ?

Jan22

New member
בארץ ? לפי מיטב ידיעתי לא

יש ניידים של IBM במחיר של 5300 פלוס מינוס שמכילים מפרט מצוין וגם מעבד פנטיום - דגמי הR50E . משנה לך היכן מייצרים אותם ?

odedh12

New member
ארץ ייצור של DELL

תראה אני יודע שאם מייצרים את זה כאן, זה בטח הרבה פחות איכותי.

levikon

New member
דל לא מייצרת את המחשבים כאן.

מייצרים כאן מעבדי אינטל, אבל לא את כל המחשב. אם אני לא טועה שאת אחת החברות הכי גדולות בעולם בניידים.

טל שו

New member
כל הייצור של מחשבים ניידים במזרח

ייתכן שיש באירלנד מפעל הרכבה לשוק המקומי וכו' אך למיטב ידיעתי כל המחשבים הניידים כולל אלא של חברות המותג הגדולות מיוצרים ב 6-9 מפעלים בסין וטייוואן.

אין מצב שהם מיוצרים בארץ

לפי דעתי כמו חצי מהעולם כנראה סין המארזים לא מסובכים לייצור כמו החומרה שהיא גם ככה נרכשת בצורה חיצונית, החברות האלה מרוויחות הון עתק. זה וודאי, וכל הכסף הגדול ממשיך לזרום כי תמיד יש עוד ועוד שיפורים בגלל שהטכנולוגיה לא הגיעה לרמה כזאת שניתן להסתפק בנוכחי בעוד עשר שנים עוצמת המחשבים תהיה כה אדירה שהמשחקים כבר לא יהיו מאתגרים לחומרה ואז עשויה להיות ירידה מגמתית בהיקף המכירות אבל כרגע הזונות עדין צורחות שהן מקבלות זין חחחחחח חזק

ic12345

New member
ארץ ייצור של DELL

ניידי DELL המשווקים בארץ מיוצרים באירלנד. חוץ משם, יש ל-DELL עוד כמה נקודות ייצור, לא זוכרת בדיוק, אבל נדמה לי שבארה"ב ומן הסתם גם במזרח לשוק האסייתי.

Snakebite

New member
מצטרף לשאלה בבקשה...

גם אני רוצה לקנות נייד ומתלבט בין הפנטיום לסלרון. תוכל בבקשה להגדיר סוג של תוכנות שאותם אי אפשר להעלות על הסלרון? לטווח הרחוק, האם סלרון מחזיק מעמד בשימוש תקין ופשוט? (אינטרנט, אופיס וכד'). תודה! ליאור

Snakebite

New member
מצ"ב קישור לנייד המבוקש

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1767&CatCode=237

Jan22

New member
זה לא שהתוכנה לא תעלה

הXP יכול להריץ כל תוכנה ,השאלה היא עד כמה טוב היא תרוץ על מחשב מסוים עם מפרט מסוים ;למשל ,תנסה להריץ את תוכנות לקידודי וידאו על פנטיום וסלרון בנפרד - הסלרון יריץ את התוכנה אבל לא במהירות זהה לפנטיום . בנוגע לדגם של הIBM ,יש דגם ב5400 עם מעבד פנטיום (לידיעתך) ;הדגם שהצגת מצויין עבור שימושים של - צפיית סרטים,מוסיקה,אופיס,אנטרנט ושאר הירקות.

Moranisman

New member
התחממות של המחשב

גם אני מתעניינת בנייד ואמרו לי שמחשבים עם מעבד סלרון מתחממים מהר ובעלי חיים קצרים יותר. מישהו יודע יותר לגבי זה? תודה

Jan22

New member
מתחממים בדיוק כמו פנטיום

ונשמרים לטווח ארוך כל עוד יודעים איך לעבוד איתם.

למעלה