רוצה לקנות אופנוע

ofir_y

New member
רוצה לקנות אופנוע

היי, שבוע הבא טסט לבלתי מוגבל - ומתחילות פה הדילמות. הרעיון המקורי היה להחליף את הJM250 ב650 כלשהו (ER6 וכו'). מבחינה כספית - נראה לי שהרבה יותר משתלם לקנות 500 סמ"ק. גם ביטוח זול יותר, צריכת דלק, וכו'... וגם ההוצאה הראשונית, האופנוע עצמו, הרבה יותר זול. הפחד היחיד שלי - שאחרי שנה אני כבר ארצה משהו חזק יותר. אני מחפש אופנוע כביש וכרגע הדבר היחיד שמצאתי לתקציב שלי הוא GSF500 שנראה נורמאלי. תקציב - 30-40אש"ח. חשוב לי עלות טיפולים נמוכה וצריכת דלק נורמאלית ושנת 2004 ומעלה , לא רוצה משהו ישן מידי שחרשו עליו .

ענית לעצמך במדויק

לך על GS, וכשתחליט שמיצית, תחליף לגדול יותר. אופנוע מעולה לצעדים ראשונים בעולם האופנועים.

itiel

New member
../images/Emo45.gif

אבל למה על ה F ? לא חבל? פלסטיקה מיותרת שלא נותנת כלום חוץ מפוזה ....

ofir_y

New member
מה רע בפוזה? ../images/Emo8.gif

אני כנראה לא אלך על הF רק בגלל שחבל על כל נפילה.

Mr BIG Biker

New member
הרעיון המרכזי

הוא לא ליפול ! ;) דבר שני ביטוח של 500 ושל 650 זהה לא חלוטין אלא אם כן אתה מדבר על מקיף ששם כל כלי משקף את עצמו (יכול להיות גם אופנוע 500 יותר חדש ויותר יקר מאופנוע עתיר סמ"קים זה או אחר)

ofir_y

New member
כן עכשיו שמתי לב לזה..

מעניין למה הי יתי בטוח שיש הבדל.

mhershcu

New member
אפשרויות נוספות:

1. בכסף שיש לך, אתה יכול לקנות ER-5 מודל 2006, האחרון שקיים, ולהשאר עם המון עודף. מנסיון של שנת רכיבה על אחד כזה מודל 2003, אפנועים נהדרים, רק חסרי כל פוזה. ומנוע קצת יותר חזק מ - GS, בעיקר בטורים נמוכים. היות ומדובר באופנוע חסר כל פוזה, הוא אינו אהוב על הצעירים, ובד"כ שומרים עליהם לא רע. 2. היות ויש לך סכום נאה, אתה יכול לשקול KLE. למקרה שיתחשק לך לבדוק קצת שטח (אבל ממש קצת). שים לב, יש שם לא מעט פלסטיק יקר, השגיאות יעלו ביותר. 3. אם מתחשק לך להיות הרפתקן, ייתכן שתוכל למצוא איזה SV650 בסכום שקרוב מאד למה שאתה מתכנן. לא רכבתי עליו מעולם, אבל הביקורות מאד אהבו אותו. 4. בכל מקרה, דאג להיות ממוגן כמו שצריך, ולהשאר שלם ובריא. בהצלחה

למעלה