רוצה לקבל חוות דעת

רוצה לקבל חוות דעת

היי לכולם! ברצוני לשתף אתכם בבעיה.....אני נשואה+2ובהריון בשלישי המצב הוא כזה שאני עייפה מאוד מבעלי...הוא אדם שמאוד מתיש את הסביבה שלו ואת אישתו. לפני כמה זמן הכרתי משהוא דרך הצ´אט והחלטנו להפגש.אחרי התלבטות קשה שלי וזאת רק מהסיבה שאני בהריון(לא כלכך מתוכנן).הבחור הוא גם נשוי+2 לא סיפרתי לו כמובן...
אני מאוד מבואסת...במילים עדינות ומאוד עצבנית במילים גסות... בעלי לא יודע כלוםםםםםם!!!!וגם לא מרגיש. לא יודעת מה עליי לעשות....האם אני צריכה להיות כנה עם עצמי לומר לבחור שאני בהריון ,ולהפסיק כל קשר איתו למרות שדיי נחמד לי איתו???? מה אתם הייתם עושים במקומי????? מייחלת לעזרה ביי לכולם

אלה_ה

New member
השאלה היא לאן את רוצה להגיע

קראתי פעם סיפור נחמד על עליזה. היא עומדת בפרשת דרכים ופוגשת בארנב. "ארנב" היא שואלת "באיזה דרך עלי לבחור?" "תלוי" הוא עונה לה "לאן את רוצה להגיע?". אז לאן את רוצה להגיע? להנות כל עוד אפשר? או לבנות משהו לטווח הארוך? כי מערכת יחסים כזאת טובה לדעתי לסיפוק רגעי אבל לטווח הרחוק המשפחה נהרסת. אולי במקום לראות את ההריון כמכשול ומשהו שמפריע תראי בו הזדמנות לתקן ולהתחיל מחדש? לעבוד על הזוגיות שלכם למען שלושת ילדיכם ושניכם? לא שווה נסיון? אולי עם יעוץ תוכלו ללמוד לתקשר והוא יבין מה הוא גורם לך ואיך הוא מרחיק אותך? אולי הוא יתעורר ויבין מה הוא הולך להפסיד וישתנה? אנשים יכולים להשתנות. ומערכות יחסים יכולות להיבנות מחדש. צריך רק המון רצון של שני הצדדים.

isn

New member
דעתי הכנה

זה קשר מפתה, בגלל המצב המשפחתי הדי דומה, אך חסר סיכוי. מה לעשות שנשים המגדלות ילדים, זקוקות לסביבה יציבה עבור התא המשפחתי? גם אם תפרדי בשלב מסוים מבעלך (אם בכלל), גבר זה לא יהיה אופציה עבורך. אם טרם נפגשתם, אני הייתי מציעה לא לעשות זאת ואם כן, אז הכי בטוח יהיה לשמור מרחק. די שאת יוצאת נפגעת בנישואיך, אינה צריכה גם גורם חיצוני שיגרום לך סבל. אני מבינה מנימת קולך, כי אין הרבה סיכוי להביא לשינוי בבעלך ע"י הליכה לייעוץ. כך שלא אמליץ על כך. רק השמרי מקשרים מזיקים.

tal22

New member
תתאפסי על עצמך!!!

נשואה ועייפה שלום, אני לא יודעת במה להתחיל! האם להתחיל בזה שאת מתפרפרת מחיי הנישואין שלך ועוד עם גבר נשוי ובכך את הורסת שתי משפחות,או להתחיל בזה שאת בהריון (למען השם!!!). קצת כבוד לחיי הנישואין שלך ואם לא אכפת לך משלך אז לחיי הנישואין של הבחור איתו את מתראה. אני חושבת שמה שאת זקוקה לו הוא חזרה למציאות! העצה שלי אלייך הוא לצאת עם בעליך והילדים לחופשה קצרה "שתאוורר" לך קצת את המחשבות. בהצלחה מיטל

עיניים

New member
לא כל כך ברור לי...

אני יודעת מנסיון שאם מישהו מתיש אותי, הדבר היחידי שבא לי - זה ללכת לישון... לא ציינת מאומה בכל הנוגע ליחסים בינכם, פרט לכך שהוא מתיש אותך ואת הסביבה, ועל פניו נראה שה"התשה" שלו לא נוראה כל כך, ולראיה - הנה אתם מצפים לילד שלישי... מאידך - לו כוונתך ב"התשה" למריבות, ויכוחים, חוסר תשומת לב, מילים קשות, דרישות מוגזמות, אז מה עשית לטפל בעניין? הכיצד הרשית לעצמך להיות "לא מתוכננת" ולהיכנס להריון??? האם חשבת על הילד שבבטן? לאיזו מציאות את מביאה אותו? לא יודעת מה בדיוק המצב, אך כדי לא לחטוא לאמת, ומבלי לפגוע - נראה לי שפשוט התפתית לסקרנותך, והלכת לפגוש גבר שהיכרת ברשת, ומה שאת בעצם מבקשת לעצמך - זה את החיזוקים כדי להמשיך בדרכך... בעיקרון - אני בעד חופש הבחירה. איש כטוב בעיניו יעשה. אך גם לחופש הזה - יש גבולות... במקומך - הייתי מבררת עם עצמי בראש בראשונה - מה בעצם אני מחפשת ??????????

היי עניים

ברצוני להגיב ולספר: פגשתי אותו היום בפעם הראשונה!!! פגישה דיי קלילה ,דיברנו קלות עליו עליי ומה אני עוד עושה. לרגע אחד הוא אמר שהוא מאוד מאוד במבוכה ויש לו פיק ברכיים..גם אני הרגשתי כך..אך לא הייתי משום מה במבוכה..הייתי יותר חזקה ממנו והדברים שאמרתי יצאו בטבעיות. חיצונית הוא נחמד והוא טען שאני יפה...... אך דבר אחד אומר לך זה לא היה זה ומהר מאוד חזרתי לעצמי והבנתי לבד שזאת לא הדרך בטח לא עכשיו, ובטח לא איתו. הוא טס לחו"ל כשיחזור אומר לו שזה לא . את יודעת לפעמים צריך את ההתרגשות הזאת, אפילו אם זה רק לקצת זמן... אני שמחה שהחלטתי להפגש איתו,כך זה הבהיר לי את רצונותיי. תודה על תשומת הלב......המון אהבה

עיניים

New member
אז נכון,

בעייתך הנוכחית נפתרה לכאורה, ושמחתי בשבילך. אבל מה עם ה-בעיה המרכזית? מה קורה עם מלחמת ההתשה שבבית? זו שבגללה מצאת עצמך בבעיה חדשה? אני מקוה שברור לך שאם לא תטפלי בבעיה האמיתית לא יעבור שבוע ושוב תמצאי את עצמך בבעיה חדשה כגון זו שנפתרה לך היום ! הריגושים שאת מחפשת הם כדי למלא חללים של שיגרה אותה כינית "התשה". אם לא תטפלי בבעיה של הבית החיפוש אחר הריגוש החדש לא יאחר לבוא.

למעלה