רוצה לפרוק

רוצה לפרוק

היום נעלבתי מאדם מאוד קרוב אני מנסה להרות את ילדי השלישי ולא כל כך הולך מפאת הגיל כנראה. היום בשיחה של דה והא עלתה השאלה האם יש משהו ? עניתי שעוד לא מיד עלתה התגובה - את נורמלית , משחקת בגורל שלך , מספיק עברת מי שפיר בגיל 34 עם השניה . מה יהיה אם.. ממש כעסתי עוד לא הצלחתי בכלל להרות, כל הריון מלווה במיליון חששת בעיקר בגיל מופלג מלחיץ אז עוד הייתי צריכה את כל החששות מול הפרצוף מהאדם הכי קרוב, למה להורים יש נטיה להשתלט ולדחוף, ולמה אני מתרגשת מזה בכלל? זהו פרקתי.

רוצה להמשיך

היה לי אתמול יום דיי מבואס , הבטן התחילה לכאוב לי כנראה שהמכשפה בדרך וגם ראיתי את התוכנית נני וממש לא הוסיף לעניין בסוף אמרתי מה שיהיה יהיה ואני כרגע נהנית מהשניים שיש לי שנולדו בהריונות ספונטניים לחלוטין ולידות מתנה מהשמיים הדלקתי נר, בכיתי והתפללתי לכיוון והיום בבוקר אחרי פיזור של הקטנה ובדרך לגן של הגדול מצאתי שטר של חמישים שקלים מה הייתן עושות ומבינות??

EFRATY10

New member
כאב לי בעיקר על הבן הבכור.על התיק הכבד

שמפילים עליו ושלא נותנים לו תשומת לב וסבלנות.

סופר נני לא ראיתי ואני לא רואה

אבל אני לא חושבת שאת צריכה לאכול את עצמך תחיי רגיל תבלי תהני ב50 ש"ח שמצאת תפנקי את עצמך

restart2

New member
רגשות והתמודדות

יקירתי ראשית הצלחות להריון השלישי ונפלא בעייני שאת רואה ומברכת על היש! הורים אינם פוליטקל קורקט ופונים כמו הרבה אחרים ממקום של פחד. אם תביני למה יהיה לך קל יותר עם התגובה. את בחרת להיפגע כי הפרשנות שלך יתכן ושגויה?(בקורת על הכוונה?) קחי אחריות על התגובה ונסי לשנות הפרשנות- נסי לשנות התגובה- הרגעה, הבנה,אמפתיה.. וחסכת תסכול..עלבון... וקטנה על סופר נני אתמול- אני נהניתי מאוד לראות הורים אמיצים! שטעו ועשו דרך מורכבת, יוצרים שינוי מ ד ה י ם. שמחה על התוכנית המלמדת ומאפשרת. מקווה שתרמתי. אירית שעל בלוג

למעלה