רוצה לפרוק, לשתף....

Sonic hedgehog

New member
אני לא חושבת שזה שקר

את הולכת לסמינר וזה להבנתי מה שהוא דורש בתנאים שלו לא? מצד שני התלות הכספית בו תשאיר אותך תלויה בו לאורך זמן ובמצב לא נעים אז אוי כדאי לבדוק דרכים אחרות כולל פניה לגמ"ח ליוצאים בשאלה.
בנוסף כדאי שתקחי בחשבון שגם אם ארגון לב לאחים והפעיל בו מציגים שמטרתם גישור ולעזור לך המטרה האולטימטיבית שלהם היא להחזיר אותך בתשובה (הנה הם כבר הצליחו לגרום לך לחשוב על ללכת לסמינר) אני לא בהכרח אומרת לא לנסות להסתייע בהם אלה רק שהמטרה שלהם תהיה ברורה לך ולא תופתעי בהמשך הדרך.

תודה לכולכם על התגובות

בהמשך תגובה מפורטת (עמוסה עד למעלה מהראש ועייפהההההה)

אמנם באיחור, אבל טוב מאוחר מלא כלום...

טוב, אז נכון שהבטחתי ממזמן תגובה מפורטת, אבל עברו עלי ימים עמוסים וקשים ורק עכשיו מצליחה להתפנות (ברוך מי שהמציא את הסופ"ש)
אז אנסה לענות לכם לפי הסדר.
ראשית חייבת לומר שהתרגשתי מהתגובות האיכפתיות ובמיוחד מהמסרים שקבלתי.
מילטון, עדיין לא פניתי לעמותת הלל. לא מצליחה למצוא את האומץ להתקשר. לא יודעת מה להגיד להם בדיוק ומרגישה כמו איזו "שנוררית"
כבשה תוהה, מסכימה איתך שלכאורה נראה שעמותה כמו "לב לאחים" תהיה לה אינטרס להחזיר אותי בתשובה. אבל מההכירות שלי עם הפעיל הספציפי שלהם, איתו אני בקשר לא התרשמתי שזה מה שהוא רוצה.
יותר מכך, הבהרתי לו חד משמעית שאין מה לדבר על חזרה בתשובה, כבר בשיחה הראשונה שלי איתו והוא עיין מוכן לעזור לי לגשר ביני לבין אבא שלי. אם זו מטרתו, הוא לא ישיג אותה. אם כי אני לא שוללת התקרבות שלי לדת, אבל בטח לא מתוך לחץ או שטיפת מח. אם זו אכן מטרתו, אני אגלה זאת מתישהו ואוכל להפסיק את הקשר איתו....
בעניין הצאתך על הלוואה מגמ"ח היוצאים זה לא רלוונטי בשבילי, כי אני טובעת בים של הלוואות וחובות ולא יכולה להוסיף על עצמי עוד, גם אם זה בתנאים נוחים. זה לא יפתור לי את הבעיה הכלכלית, אלא יוסיף עוד אחת. אם כי אני חייבת לציין שזה רעיון נפלא הגמ"ח הזה...
אם אבא שלי יתן לי כספים בתמורה לזה שאראה כביכול התקרבות לדת, זה יהיה שווה הכל.
זה אולי נשמע רע, אבל אני כרגע מנהלת "ביזנס" איתו. אני נותנת משהו ואם אקבל בתמורה את מה שאני רוצה אתן עוד...
בבקשה אל תשפטו אותי על ההתנהלות הזו. אתם לא יודעים כמה כבר עברתי בכל מה שקשור לקשר אבא – בת....
CARO KAN, לא. אין לי אפשרות לקיים את עצמי מבלי להתחנן, להתרפס ולנשק לאבא שלי את הרגליים. בטח שאוכל להתנהל בצורה יותר בריאה עם הגישור ועם החתונה ועם הכל אם לא הייתי נתונה ללחצים כלכליים ובתגובה ללחצים רגשיים. אבל אני נמצאת במצב כל כך נואש שבו כל כיוון כבר הופך לאפשרי ולשווה נסיון.
אני מאד אמביוולנטית בנוגע לחתונה של אחותי, אבל בשורה התחתונה באמת נראה לי שאני רוצה להיות שם. ואני מתכוונת ללכת. החתונה ביום ראשון. אז יום שני כבר אהיה אחרי הכל...
יתושה, סוניק ורות, אין לי אפשרות לעבוד בעבודה צדדית נוספת. כפי שכתבתי המצב הנפשי שלי בעייתי מאד ולא מאפשר לי לעבוד יותר ממה שאני עובדת כרגע. האמת היא שבתור הדובדבן שבקצפת, עם כל מה שאני עוברת עכשיו, הבוסית שלי הודיעה לי שהיא מורידה לי ימי עבודה, מה שמשאיר אותי עם יום וחצי בלבד של עבודה בשבוע. עכשיו אני צריכה לחפש עבודה חדשה וכל כך חבל לי, כי כל כך טוב לי במקום העבודה הנוכחי. וכי הבוסית שלי קבלה כל כך יפה את עניין הליווי בהשמה שלי שאני זקוקה לו בגלל המצב הנפשי שלי. קשה להשיג בוסים כאלה. אנשים בדרך כלל נבהלים מבעיות נפשיות...
בעניין טבלת ההכנסות מול הוצאות, יש לי במחשב קובץ אקסל בו אני ממלאה מידי חודש כל קניה וקניה שלי. הקובץ הזה גורם לי תסכול עמוק, כי הוא רק מראה לי כמה המצב שלי לא פשוט.
"אין ממש תשובה למצב הכלכלי שלי" אומר שאם הייתי יכולה לעבוד כמו בן אדם נורמלי משרה מלאה אז הייתי אט אט משלמת את החובות ומתייצבת. אבל, לצערי אין לי אפשרות כזו, אז אין לי ממש תשובה למצב הכלכלי שלי....
אין לכם מושג בכמה תסכול וכאב אני כותבת את הדברים האלה.
בעניין טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי, אודה ולא אבוש שאני כבר שנים בטיפול וגם לוקחת טיפול תרופתי, ואף עברתי לא מעט אישפוזים.
כפי שכבר כתבתי, המצב הנפשי שלי בכי רע....
ת'אמת אם לא הייתי צריכה את התמיכה הכלכלית של אבא שלי הייתי אומרת לו שלום ולא להתראות, אם הוא מוכן "לקבל" אותי רק בתנאי ש....
אני ממש מתחילה לבכות תוך כדי כתיבת הדברים. כל כך עלוב המצב אליו נקלעתי....
ותשובה אחרונה, יש לי מעגל חברתי. אמנם מצומצם ומורכב ברובו מאנשים שהכרתי באישפוזים וכאלה, אבל יש...
לא הייתי מתנגדת, אם כי אני קצת חוששת, להכיר אנשים שיצאו בשאלה וגרים בירושלים וחווים קשיים, וגם הנאות, הדומים לשלי...
פוקרת, מסכימה איתך שסמינר של "צוהר" עדיך על פני התמוטטות כלכלית. זו הסיבה שאני מוכנה ללכת לשם. השאלה היא האם באמת זה ימנע התמוטטות כלכלית והאם אבא שלי באמת יסכים לתמוך בי....
וכל אלה שלא הזכרתי אותם כאן, או לא הצלחתי לכוון את תשובותיי לתגובותיהם, תודה על התגובות והתשובות בשבילכם גם הן בין הדברים שכתבתי....

למעלה