רוצה לפרוק טריגר
שלום לכולם
הבוקר הלכתי לבנק באוניברסיטה לשלם את הקנס המטורף הזה של מס הכנסה (כל הקצבת נכות שלי!) וגיליתי שהארנק שלי נעלם הוצאתי את כל מה שהיה בתיק שלי (ושכחתי בבנק את הכפפות שלי) ואבא שלי לא העביר לי כסף לשלם את החוב הזה (מחרפן אותי שאני תלוייה כלכלית מהאבא המתעלל שלי!!!) ולא היה לי כסף לאוכל אז עד עכשיו לא אכלתי עדיין -ואני עוד תורנית מטבח היום ולצריכה להכין אוכל לכולם...וארוחת הערב היא היחידה שלי היום בבוקר לא נשאר כלום כי אנשים מחסלים את כל
האוכל ...
הארנק נמצא לא נגעו בכרטיס האשראי שלי אבל לקחו 300 שקל...
ועוד מהאוניברסיטה שלחו לי טופס לשלם ויש לי מלגה אז אני לא אמורה לשלם את זה רק אבטחה
אני לא יכולה יותר זה עומסים שאני לא מצליחה להתמודד איתם במיוחד בירוקרטיה
מרגישה עייפה וסחוטה .ובכיתי בבנק וגם עכשיו מרגישה שהבכי עומד לי בפנים...
ואני מרגישה שמנה אוף!
אני אנסה להיכנס שוב לפה בערב...
לבשה.
שלום לכולם
הבוקר הלכתי לבנק באוניברסיטה לשלם את הקנס המטורף הזה של מס הכנסה (כל הקצבת נכות שלי!) וגיליתי שהארנק שלי נעלם הוצאתי את כל מה שהיה בתיק שלי (ושכחתי בבנק את הכפפות שלי) ואבא שלי לא העביר לי כסף לשלם את החוב הזה (מחרפן אותי שאני תלוייה כלכלית מהאבא המתעלל שלי!!!) ולא היה לי כסף לאוכל אז עד עכשיו לא אכלתי עדיין -ואני עוד תורנית מטבח היום ולצריכה להכין אוכל לכולם...וארוחת הערב היא היחידה שלי היום בבוקר לא נשאר כלום כי אנשים מחסלים את כל
האוכל ...
הארנק נמצא לא נגעו בכרטיס האשראי שלי אבל לקחו 300 שקל...
ועוד מהאוניברסיטה שלחו לי טופס לשלם ויש לי מלגה אז אני לא אמורה לשלם את זה רק אבטחה
אני לא יכולה יותר זה עומסים שאני לא מצליחה להתמודד איתם במיוחד בירוקרטיה
מרגישה עייפה וסחוטה .ובכיתי בבנק וגם עכשיו מרגישה שהבכי עומד לי בפנים...
ואני מרגישה שמנה אוף!
אני אנסה להיכנס שוב לפה בערב...
לבשה.