רוצה לעצור

maof

New member
לימורי ../images/Emo24.gif

"תמיד חשוך לפני עלות השחר" כן זה נחמד וגם נכון אבל.... המטרהזאת מילה מאוד מפוצצת (וסליחה שאני קשה)
אנחנו מציבים למולינו "מטרה" אנחנו רוצים לגעת בה האם אנחנו חיבים להסתגף להכאיב לעצמינו בכדי להזכיר לעצמינו מה היא "המטרה" שלנו. זה מזכיר לי סיפור על אדם שנכנס בדרך ללא מוצא הוא רואה שהדרך תקועה, מכניס רווס חוזר לצומת מסתכל ימינה ושמאלה ואופסססססססס נוסע קדימה חזרה לדרך ללא מוצא.
מצטער אין "מטרה שמקדשת את הדרך" אותה "מטרה" מפסיקה להיות "קדושה" ברגע שפגענו בעצמינו. ותני לישאול אותך שאלה כחבר
אם תגיעי קרוב לאותה מטרה ורק אחרי שתנוחי מהדרך תעשי "שיפור עמדות" האם זה לא ירגיע במקצת את הלחץ אני חיבת לעמוד "במטרה"
האם את חוששת מה אחרים יגידו אם תגיעי קרוב "למטרה" ולא ולמרכזה
אני בעד "להרוג תורכי ולנוח"
מעוף

ל י M ו ר

New member
איש יקר

מזמן הפסקתי לחשוב ולעשות בשביל אחרים, כל מה שאני עושה היום כל רגע שאני חיה הוא קודם למעני. ובגלל זה אני לא מוותרת לעצמי כי אני יודעת שאת הדברים האלה אני ורק אני צריכה לעשות למעני,ולמענה. ופתאום התעייפתי מהדרך הזו שכחתי שיש עוד דברים מעבר, אז מה יחשבו או לא מזמן לא מנת חלקי. מה שכן לגביי החלק של המטרה מפסיקה להיות "קדושה" ברגע שפגענו בנו זה מתחיל להרגיש ככה שאני פוגעת בעצמי בנוקשות הזו. התלבטתי אם לכתוב אבל ככל שאני קוראת את התגובות אני מבינה כמה לפעמים זה פשוט נכון להוציא ולשתף גם אם זה משאיר אותי חשופה. תודה איש

maof

New member
לימורי../images/Emo141.gif

זה בדיוק העינין....אל תפגעי בעצמך....אל תפגעי באחרים. כי המטרה ככל שהיא חשובה עדין לא מצדיקה פגיעה. מעוף

maof

New member
אופססססססססס שכחתי../images/Emo10.gif

אני מתנצל מראש ומבקש סליחה מכל מי שיפגע
מעוף

תלתליפז

New member
הפטנט שלי

ברגעי משבר אני מזכירה לעצמי שהאמרה "לכל דבר טוב יש סוף" תקפה גם לגבי הדברים הרעים. בסוף כל מנהרה חשוכה מצוי האור, ואם את מאמינה שאכן קיים אותו האור, את תגיעי אליו. את אישה חזקה וזה מורגש בין השורות. מחזיקה לך אצבעות (גם את הגב, אם תבקשי :) )

למעלה