באין ברירה חמודה באין ברירה ,המטרות שמציבים לפעמים לא מאפשרים אחרת. תתעודדי,אחרי התקופה הקשה חייבת לבוא תקופה קלה,אם לא אני אקדים את המשיח טרם זמנו!{ס'אמקקקק מבינה על מה את כותבת}
מבינה אותך, מרגישה את ההרגשה... כשזה קרה לי, הצבתי לעצמי מטרות, קטנטנות וקלות בהתחלה... לאט לאט, עם שגרת החיים... קבלתי בחזרה את עצמי, הלב התמלא מחדש, ויכולתי להיות אנושית ולא רובוט. זהו תהליך ארוך וכואב, אבל משתלם. היי סבלנית כלפייך, וותרי לעצמך, פרגני... זה יגיע....
אז למה שלא תעצרי? תעשי הפסקה. פוס. את לא מכונה את אדם. את אדם מקסים ילדה-אישה עם נפש מדהימה, אמיתית, ישרה וכנה ואם הנסיכה שלך אמרה "ובחיוך גדול" שאת הכי בעולם אז את הכי בעולם. בשבילה את הכי בעולם, בשבילה את הכל
רק תקחי לך פסק זמן, אויר לנשימה, ככה רק לכמה רגעים ורק את יכולה לדעת כמה רגעים פיצפונת מדהימה שכמוך, ל א ט ובטוח, טיפה טיפה...
טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי טיפה טיפה אני אוספת את השקט שלי אולי אפילו מתייפה טיפה טיפה (מירי מסיקה)
לילדים שלנו יש המון חוכמה פנימית, על תפחיתי בדברים שאמרה לך , הכוונה שלה היתה אמא עבורי את עולם ומלואו, אולי גם עבור עצמך את צריכה להתחיל להיות עולם ומלואו, ולא רק חזקה עבורה אלא גם עבור עצמך. יודעת היו רגעים שרציתי לקום ולברוח ... אבל החיוך שלהם, המילה הטובה הנשיקה עשו את כל ההבדל יש ימים קשים הרימי ראש , הם עוברים ...האמיני לי חייכי לעולם הוא יתחיל לחייך חזרה
שכ"כ מתאים לך, מתאים לדעתי למעט שאני מכירה אותך, השמש הזו מסוגלת להאיר
אפילו יותר מהאור שהיא מאירה את העולם ולחמם אותו יותר מהיום הכי חם של השנה. את השמש הזו רק את יכולה לכוון. את השמש הזו רק את יכולה לכבות או להדליק. אז כווני אותה בעוצמה הכי גדולה שאפשר. והכי חשוב חיי את האור שבחייך הוא כבר קיים. הבת הנבונה שלך. מנסיון אני יודעת כמה זה קשה, ואם את מצליחה וזה עובד, ואם את מוצאת את הנוסחא המדוייקת, גלי לנו אותה, שיהיה קל יותר. כי ההתמודדויות שלנו לא פעם מורכבות ולא קלות.