רוצה לעזור

רוצה לעזור

למי שנתקל בבעיה כמו שלי או בכלל לגבי גיבוי אנשי קשר וקבצים. עזבו אותכם מסיכרון עם ג'ימל או אאוטלוק או סיכרון עם Kies. ישנה אפליקציה שעושה את העבודה בתוך מספר שניות ובצורה נוחה והקלה ביותר שנקראת MyPhoneExplorer שזמינה במרקט.הגירסה החינמית שלה מתקשרת בין הפאלפון למחשב באמצעות הwifi בלבד ואילו הגירסה המלאה מתקשרת בנוסף עם עם בלוטוס וגם עם USB. הwifi עושה את העובדה מעולה!!ברגע שאתם מורידים את האפליקציה ישלח לג'יימל שלכם לינק להורדת התוכנה למייל.במידה ולא יגיע אליכם הלינק(כמו אצלי לדוגמא) תעשו חיפוש לMyPhoneExplorer ותוכלו למצוא אותה בקלות ולהוריד את התוכנה. עכשיו אני יכולה סוף סוף לעדכן ל2.3 בראש שקט

אוי יצאתי חומוס../images/Emo3.gif

על התיקון.אך בכל מקרה אני הורדתי את התוכנה למחשב דרך אתר אחר לאחר חיפוש בגוגל.

voguemaster

New member
אני אסביר לך לגביי

כי ממש היום שידרגתי ל-2.3.4 והדילמה הזו עמדה בפניי. חשבתי להתקין אותה (או את KIES אפילו) כדי לגבות אנשי קשר אבל בתכלס זה יותר מדי מאמץ לעומת ההסבר השני שהבאתי. את אנשי הקשר מגוגל אפשר למחוק, אין בעיה עם זה אם ממש רוצים. זה פשוט קל מאוד ונוח
. כל הפרוצדורה לקחה לי כמה דקות. הרבה פחות מאשר להתקין את התוכנה ולהתחיל להבין איך לעבוד איתה.

הבנתי.

טוב אם זה מה שנוח לך אז אחלה.אצלי האפליקציה הזו פשוט הצילה אותי אחרי 3 שבועות בהם שברתי את הראש לגבי גיבוי.

בכל מקרה איך משתמשים בתוכנה?

אני למשל התקנתי על המכשיר, ועל המחשב מה צריך לעשות? אני במק אם זה בכלל אפשרי.

לגבי מק אני לא יודעת.

אתה פשוט צריך להפעיל את האפליקציה וגם את התוכנה במחשב את שניהם במגביל וללחוץ במחשב על העיגול הכחול,ברגע שהמחשב יתקשר עם הפאלפון דרך הwifi האנשי קשר יגובו בשניה.

voguemaster

New member
ד"א, שיטה פשוטה לגיבוי אנשי קשר לג'ימייל

לפני כן - הקדמה קצרה על מתי אפשר לגבות לרשת (GMAIL או EXCHANGE) ומתי לא: כשיוצרים איש קשר חדש יש אפשרות לבחור לאן לשמור אותו. אם בחרתם לשמור אותו בטלפון, לא תוכלו לסנכרן אותו לגוגל באופן אוטומטי לא משנה מה תעשו. הדרך היחידה תהיה לבצע EXPORT מהמכשיר ו-IMPORT ב-GMAIL. אם כן בחרתם לשמור אותו בגוגל, אין בעיה, כל שינוי שתעשו יסתנכרן לשני הכיוונים (בהנחה שסנכרון אוטומטי מופעל כמובן, אחרת צריך לבצע ידנית). אז מה יעשה מי שרוצה לגבות ל-GMAIL או EXCHANGE את רשימת אנשי הקשר שלו ? או מי שסתם רוצה פתאום לקחת איש קשר שנשמר לטלפון ולהוסיף אותו ל-GMAIL ? יש שתי שיטות: הראשונה אומרת שנבצע EXPORT לכרטיס SD ואז משם נבצע IMPORT ב-GMAIL. זה דורש כמה שלבים, חיבור למחשב וזה גם לא נתמך ב-EXCHANGE. השיטה השניה היא כזו - 1. במכשיר שלנו ניכנס ל-CONTACTS ואז ל-IMPORT EXPORT (בתפריט MORE) 2. נבחר SEND NAMECARD VIA 3. נבחר ב-GMAIL. (זה בעצם אומר שהטלפון מייצא את אנשי הקשר לקובץ VCF ושולח אותו דרך GMAIL לאן שתרצו.) 4. נשלח אותו לחשבון ה-GMAIL של עצמנו. 5. אחרי שסיימנו, ניכנס לתוכנת ה-GMAIL ונראה שקיבלנו את האימייל עם קובץ ה-VCF 6. ניכנס להודעה ושם נלחץ על DOWNLOAD. בשלב זה הטלפון ישאל אותנו לאן לשמור את רשימת אנשי הקשר - לטלפון עצמו, ל-GMAIL או ל-EXCHANGE (אם מוגדר). בעצם, בהתאם לרשימת ה-ACCOUNTS שיש לכם על הטלפון. 7. נבחר באופציה הרצויה והמכשיר יעשה את שלו. כעת כל אנשי הקשר מסונכרנים לאן שביקשנו, בין אם זה GMAIL או EXCHANGE. הערה: במידה ואנחנו רוצים לבצע את הפרוצדורה רק עבור איש קשר אחד או רשימה מצומצמת, נבחר רק אותם מתוך הרשימה ולא את כולם. זה הכל.

רענן 25

New member
האם בדרך זו יישמרו גם התמונות?

בגיבויים שעשיתי עד עכשיו לא נשמרו התמונות המוצמדות בטלפון לאנשי הקשר. תודה

התמונות הצמודות לאנשי קשר

נשמרו לי אוטומטית.לגבי תמונות נוספות הנמצאות במכשיר על "קבצים"בתחתית התפריט בתוכנה ואז על אייקון התמונה והחצים בתוכה ואז יגובו התמונות.ממש בקלות בלתי נסבלת.

voguemaster

New member
מדובר רק על תמונות שאת תייגת לאנשים

אם אלו תמונות שבאו מחשבונות גוגל של אנשים אז אין צורך לגבות. לדוגמא התמונה של אשתי היא לא כזו. אני יצרתי אותה ע"י CROP של תמנה מהגלריה שלי. אין לי מושג איפה התוצאה הזו נשמרת אבל בתכלס שידרגתי היום ל-2.3.4 ואותה תמונה נמצאת שם. יכול להיות שהסינכרון עם גוגל העלה את התמונה ואז היא נשמרה אבל מי יודע...

למעלה