רוצה לעדכן

רוצה לעדכן

מכיוון שאף אחת לא הגיבה להודעה הקודמת שלי מלפני כמה ימים
- אז ביום שישי קיבלתי את תוצאות בדיקת ה - CA-125 השניה שעשיתי והתוצאה - 104 (פעם קודמת היה 115). היום קיבלתי את תוצאות הסי. טי. שעשיתי לפני שבוע והתברר שיש איזו ציסטה זעירה בכבד ולטענת רופא הנשים שלי זה לא משהו מיוחד. בנוסף, שזה יותר מפחיד ואת זה רופא הנשים שלי גם לא ידע להגדיר בדיוק (מחר יש לי תור לרופא נשים מומחה): רחם בגודל תקין אך עם גושים היפודנסיים צמודים לדפנותיו בשני הצדדים, אך יותר גדול בצד שמאל (זה הצד שכואב לי כאבי תופת במחזור) בגודל של 1 מ"מ.... איזה מילים מפחידות.... האם מישהי מכן נתקלה בכזה דבר, כי שאלתי שוב את רופא הנשים שלי אם זה אנדו' והוא אמר שזה יכול להיות גם מיומה והוא לא יודע. לכל תשובה אשמח. לילה טוב

וגם....

היום ראיתי את תוצאות הסי.טי. בפעם הראשונה אצל רופא המשפחה כמובן, שנראה לי מבוהל מהתוצאות, רק שנראה לי שהוא לא רצה שאני אבהל, אז הוא שאל אותי אם מישהו ראה את התוצאות ואמרתי לו שלא, שהוא הראשון שרואה ואפשר למות בקופת חולים כמה פעמים עד שמישהו טורח לפנות אליך ולהתייחס אליך.

מירבילו

New member
לא יודעת../images/Emo15.gif

לענות לך, מקווה שהמומחיות תכנסנה בהקדם ותעננה לך. בכל מקרה מקפיצה.......

shirani

New member
הי עדן

אני לא יודעת מה אומרות תוצאות הבדיקות שכתבת. אבל חבל שתלחצי מדברים שאת לא מבינה מה הם אומרים. הרבה פעמים הרופאים משתמשים במינוחים גבוהים לדברים שיכולים להיות גם לא משמעותיים. בכל מקרה בשביל להרגיע את עצמך: 1. תנסי לעשות חיפוש בגוגל למינוחים שתארת על מנת לנסות להבין מה הם אומרים. קחי בחשבון שעד שלא תגיעי לרופא מוסמך לא ממש תביני מה זה אומר, ומהי חומרת הבעיה באם ישנה. 2. ובהקשר זה לדעתי הפתרון הכי טוב זה להגיע למרפאה בתה"ש ולברר איתם. לפי מידת הלחיצות את יכולה לנסות לקבוע באופן פרטי לדר' סוריאנו ואז את לא צריכה הפניה ואת יכולה להפגש איתו תוך ימים ספורים. זה לא אמור לעלות הרבה אם את מקבלת החזרים ממכבי או דרך כללית מושלם. בהצלחה

אז במקום הריון אני בדרך ללפרוסקופיה

חזרתי עכשיו מרופא נשים בצפון אצלנו שאמר שעל פי מה שהוא רואה בסי.טי. הוא אכן חושב שזה אנדו' והפנה אותי לבית החולים בעפולה לקבל תור לניתוח. אני מתה מפחד ואשמח שתספרו לי מנסיונכן, כמה זמן נמשך הניתוח, כמה זמן ההחלמה והאם כדאי לעשות את זה בעפולה או בתל השומר?

shirzon

New member
היי

אני ממליצה על תל השומר- בכלל כבר אמרת לך כדאי שהם ייראו אותך שם לנוכח מצבך זמן הניתוח תלוי בממצאים שאותם אפשר לראות רק בזמן הניתוח- זה יכול לנוע בין חצי שעה לשש- אני מניחה שאם תגיעי לתל השומר עם כול החומר יידעו לתת הערכה עד כמה המצב חמור לי אמרו לפני הניתוח( שארך 4 שעות) שכמה שיותר זמן זה יותר טוב מבחינתי כי זה אומר שמנקים יותר- ובכל מקרה את ישנה אז זה לא ממש משנה ההחלמה תלוייה גם היא בניתוח אך בדר"כ למחרת הניתוח את קמה מהמיטה ותוך כמה ימים חוזרת לפעילות רגילה- על מנת לחזור לאנרגיות הנכונות זה יכול לקחת גם שבוע- שבועיים- יש בעיקר תחושת תשישות אחרי בהצלחה

ל - shirzon

את הגעת ישר לתל השומר? אם אני רוצה להגיע לד"ר סוריאנו באופן פרטי, בקופ"ח כללית נותנים לי החזר? כמה זמן עבר מרגע שהחליטו שעושים לך ניתוח ואת שעשית אותו בפועל?

shirani

New member
אם יש לך קופ"ח מושלם

אז יעלה לך פגישה איתו משהו כמו 100 ש"ח ואם את עושה גם אולטראסאונד (ורב הסיכויים שהוא יעשה לך) זה עוד בערך מאתיים

shirzon

New member
תשובה

אני לא יודעת לגבי פרטי אני יודעת שדרך מושלם זה 120 ש"ח ללא טופס- לרוב הוא מקבל במרפאה אלא אם כן יש לו משהו דחוף ואז רופא אחר במקומו שגם מתמחה באנדו'- כך שבכול מקרה שם הכתובת. כעיקרון מהרגע שהייתי אצל סוריאנו בפעם הראשונה הוא קבע לי תור לעוד חודש וחצי- בינתיים נתן לו לוקרין - שזה כמו דקא רק ל3 חודשים ואמור להרגיע כאבי- וזה אכן הרגיע שבוע לפני הניתוח הוא ברגע האחרון טס לחו"ל ובגלל שהיה להם חשוב שהוא יהיה בניתוח- כי ידעו שהוא מורכב אז דחו לי את הניתוח לשבוע אחרי חזרתו כלומר בעוד חודש. אבל ההמתנה השתלמה- ומה זה לחכות 3 חודשים כדי שהכירוג מספר 1 בארץ לאנדו' ינתח אותך

galim29

New member
תל השומר... מומלץ בחום..../images/Emo26.gif

אני לא מכירה את בית החולים בעפולה אבל ממליצה בחום על תל השומר. ד"ר סוריאנו יעבור על התיק שלך ואם זה ניתוח מסובך הוא בטח זה שינתח. כל הרופאים שם מצוינים והמרפאה מאוד תומכת. אני חושבת שכדאי לך לעשות את הנסיעה וללכת על ת"הש. הבריאות שלך הכי חשובה!!!!! שיהיה בהצלחה. עדכני.

למעלה