רוצה לעדכן

רוצה לעדכן

אם אתן זוכרות, ביום חמישי הייתי בחדר מיון, וביום שני השבוע הלכתי לרופא נשים חדש, שאמר לי לחזור על בדיקת הדם ca-125 - אז אותה אני אעשה ביום ראשון. ביום שני יש לי סי.טי. שכבר קבוע מראש מלפני חודש. רופא הנשים שלח אותי לבדיקת צוואר הרחם (ביום שלישי לא זה שיבוא, הבא אחריו) ועוד בדיקת אולטראסאונד רגילה אבל בבית החולים בעפולה בגלל שהמכשיר יותר משוכלל. כשאני אמרתי לו שאני חושדת שזה אנדו' הוא אמר שצריך לשלול כל מיני דברים אחרים מה אתן אומרות? ממש לא בא לי עוד התקף נוסף ובינתיים החלטתי שבדיקות/ לא בדיקות, אני מנסה בכל זאת להיכנס להריון. כמובן שבחודש שעבר לא הלך (העובדה, הבילוי בחדר המיון) אבל אני מקווה לטוב.

shirani

New member
אין לי הרבה מה לתרום מהניסיון כי רק

עכשיו נכנסתי לענייני האנדו. אבל נשמע שההחלטה שלך בכל זאת להכנס להריון ותוך כדי להמשיך, לבדוק ולעקוב מה זה יכול להיות היא ההחלטה הנכונה. הריון בטוח לא יזיק. המון בהצלחה

ר ו מ י ה

New member
עושה רושם שמדובר ברופא אחראי

ישנם רופאים שמסתפקים בדיאגנוזה שמתאימה לתיאוריה שבנו, ללא בדיקה מעמיקה מה שיכול להוביל לתוצאות הרות אסון, כמו המקרה עליו סיפרה בואינג. טוב שהרופא שלך שולח אותך לבדיקות מקיפות- נכון שיש להניח שתאובחני בסופו של דבר כסובלת מאנדו', אך אם על הדרך ניתן לשלול דברים אחרים מה טוב. לגבי הנסיון להרות- רק יכולה לאחל בהצלחה ולקוות שאשמע ממך בשורות טובות במהרה

shirzon

New member
היי

מקווה שאת מרגישה יותר טוב- באמת תהיתי איפה נעלמת אני חושבת שזה לא יכול להזיק כול הבדיקות מסביב אבל במקומך- וכבר המלצתי לך פעם אחת הייתי ניגשת - במקביל כמובן לתל השומר תרגישי טוב

תודה על הדאגה ועל זה שגיליתי

את הפורום הזה, ודרך אגב, אני לא יודעת אם אתן יודעות, אבל ממחר יפתח פורום בתל השומר גם של אנדו'. אני אעדכן כמובן אחרי כל הבדיקות

yaelma1

New member
נשמע לי שהרופא שלך מצויין.

מסכימה עם רומיה ובהצלחה עם הניסיונות.

בהצלחה ../images/Emo45.gif

מסכימה עם הרופא. הלואי והיו יותר רופאים יסודיים כאלו. אני לא יודעת עד כמה הוא מבין באנדו' אבל יפה שהוא קודם כל רוצה לשלול דברים אחרים. בינתיים אין שום מניעה לקבוע תור לתה"ש.

למעלה