רוצה לעדכן...

ענבל251

New member
רוצה לעדכן...

אז כחה לבסוף קבלתי תור לועדה תרום ניתוחית למרפאה בית חולים כרמל, ושם נאמר לי כי מכיוון שילדתי בניתוח קיסרי את התאומים לא יכולים ומסוכן יהיה לעשות לי לפרוסקופיה אז הם ממליצים לדחות את הניתוח ולתת לי במשך חצי שנה גלולות בלי הפסקה...בכדי לא לקבל מחזור ?! מה אתן אומרות מה הקשר של הניתוח קיסרי לניתוח לפרוסקופי ולמה הוא מסוכן? יש לי תור ב15 לחודש למרפאת תל השומר אני רוצה לשמוע עוד דעה לגבי הניתוח מה אתן אומרות? אין תופעות לוואי של לקיחת הגלולות בלי הפסקה? הגוף לא צריך להתנקות? בבקשה עזרה...

שלום שלום

אני לא יודעת מה הקשר בין ניתוח קיסרי ללפרסקופיה אבל בהחלט יכולה לומר לך שניתוח אחרי ניתוח זה קצת קשה. מתי ילדת? תתייעצי גם במרפאה בתה"ש ותראי מה הם אומרים לך. גלולות כמניעה למחזור ולהתעוררות האנדו זה טוב. תופעות לוואי מגלולות זה תלוי בגוף שלך אבל חצי שנה לא נראה לי שתזכי בהם בדר"כ הגוף מתרגל לגלולות ואז תלוי בו איך הוא מגיב אצל רובנו הוא שולח מידי פעם הפרשות דמיות ולפעמים כאבי ראש. אבל שוב חצי שנה זה לא הרבה זמן בשביל שהגוף "יתחרפן" מהם. כל התאוריה של הגוף צריך להתנקות - אההה ככה. אצלי אחרי עשרה חודשים מאז שהתחלתי גלולות רצוף הגוף קיבל מחזור אמיתי אז אני מאמינה שכשהגוף רוצה להתנקות גם הגלולות לא ימנעו זאת ממנו ולכן אין לך מה לדאוג לגבי התנקות הגוף. וכמו שאמרתי חצי שנה זה ממש לא הרבה זמן. שוב תתייעצי גם עם הרופא בתה"ש. תרגישי טוב ושיהיה חג שמח

ר ו מ י ה

New member
עד עכשיו לא שמעתי

על רופאים אשר סרבו לעשות ניתוח לפרוסקופיה בשל ניתוח קיסרי, אך אני מניחה שהסרוב שלהם נובע מהפחד שהקיסרי השאיר הידבקויות מה שעלול להקשות על ביצוע הלפרוסקופיה. יחד עם זאת נראה לי מוזר לשלול ניסיון שכזה על הסף, היות ובמקרים רבים מתחילים לפרוסקופיה ורק אם נתקלים בקשיים עוברים ללפרוטומיה. לגבי גלולות- הטיפול המוצע לך דווקא הגיוני ורבות מנשות האנדו' לוקחות גלולות ללא הפסקה, כאשר בניגוד לסברה המיושנת שהיתה בעבר, רוב הרופאים אינם רואים יתרון ב"ניקוי" הגוף בכל חודש. בארה"ב ישנן גלולות לציבור הרחב (ולא רק לחולות האנדו') אשר טווח השפעתן הוא מראש לשלושה חודשים ולא לחודש. חוו"ד נוספת היא תמיד במקומה. בהצלחה

מה הקשר?

ואחרי חצי שנה זה יהיה אפשרי? נראה לי תמוה. טוב שאת מגיעה להתייעצות בתה"ש. תעדכני מה אמרו לך. לגבי תיאוריית ה"ניקיון"-רומיה ענתה לך. בהצלחה

lee E

New member
מוזר מאוד

עברתי 3 קיסריים ומעולם לא שמעתי את התיאוריה הזו, להיפך.

למעלה