רוצה לעדכן!!!

MommyHug

New member
רוצה לעדכן!!!

אבל קודם כל שאלה- המפגש באמת יתקיים ביום חמישי?
יש סיכוי שלא? (מאד "נחמד" לגלות שהתאמצתי לארגן מפגש ובסוף משאירים אותי בחוץ...
) בקשר למשבר- אני במקום אחר, מרגישה יותר מחוזקת, יותר מפוכחת, הדברים יותר בהירים, ואני מאמינה שיהיה בסדר. המטפלת שלי הייתה יותר מבסדר, היא הראתה לי כמה חשוב לה כל מה שקרה בינינו וכמה שנפגעתי ממנה, והיא לא התחנחנה כדי שאני אחשוב שאכפת לה, אלא ממש היה לה חשוב שאני אתן לה להסביר את עצמה. אמנם רק התחלנו את הדיבור על הנושא ועל מה שקרה, אבל אמרתי לה שאני לא אוהבת את העובדה שכדי לא לפגוע בי היא לא אומרת מה שהיא חושבת כי אחר כך זה נראה כמו זיוף. יצאתי מעודדת! אני שמחה שלא וויתרתי, כי באמת חבל שהקשר הזה יתפרק, כי יש פה משהו מיוחד מאד, קרוב למה שקרן תיארה...
יופי, אני שמחה. רציתי לשתף אתכם גם בדברים טובים! זה הרבה יותר כייף!!!

MommyHug

New member
היום היה יום מקסים

קרו בו המון דברים טובים, נראה שהדברים מסתדרים לי... אני אכתוב על זה בזמן אחר, אני רוצה להישאר קצת באופוריה... אבל יהיה טוב! תאמינו בזה!!! לכל דבר יש סיבה, לאלוהים יש מטרה, גם אם לא רואים אותה...

drorhaim

New member
את יודעת, זה מעניין

פעם (מזמן) ניסיתי לברר בין האנשים שאני מכיר "מתי היתה התקופה הכי מאושרת בחיים שלך?" והתשובה, תמיד (!) היתה "תכף אחרי התקופה הכי אומללה בחיים שלי". מעניין, לא? למה זה תמיד ככה? מה, אי אפשר להרגיש אושר בלי מנה גדושה של אומללות לפני זה? אבל מה זה משנה. העיקר שאת שמחה עכשיו. תהני כאילו אין מחר.

MommyHug

New member
בדיוק אתמול אמרתי את אותם דברים

לחברה שלי, שאחרי תקופת שפל מעריכים יותר את הדברים הטובים שקורים, ומזמינים אותם לחיים שלנו. כשחושבים חיובי, קורים דברים חיוביים!!! תודה
אני בהחלט נהנית כאילו אין מחר... אתמול לקח לי שעות להירדם!!!
חחחחחחחחחח

תודה לאל ../images/Emo20.gif

אני כ"כ שמחה לשמוע שזה מתקדם לכיוון הנכון
. שיהיה המון בהצלחה

MommyHug

New member
אכן! גם אני!!!

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
(אני קצת מתלהבת מידי, אני יודעת......)

MommyHug

New member
האמת

שהסיבה היא לא שום דבר שקשור לטיפול, אבל גם ממה שקורה שם אני מרוצה מאד

וואו..אז בכלל..

לדעת שיש משהו שמחזק וממריץ חוץ ממה שהיה בטיפול האחרון שלך זה עוד יותר משמח
שרק תמשיכי לחייך
שיהיה לילה נעים

כיף לשמוע ../images/Emo142.gif

אני חושבת שמגיע לך צל"ש גדול, שלא התייאשת. נפלת, אבל המשכת להאחז ולקום... קבלי ח"ח! הרבה אושר גם בהמשך...

קולולולולולולולולו....../images/Emo65.gif

מזל טוב!!! וכל הכבוד!!!!! את חזקה רואה??? אמרתי או לא אמרתי שזה יעבור הא????? יופי!!!!!!!!!!!!!! שמחה לשמוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד שהלכת... רואה שהיא בסדר? תארי לך מה היה קורה לו עזבת אותה... כל הכבוד! גאה בך בובה!!!!!!!!!!!!!!!!

MommyHug

New member
נכון נכון נכון!

ושוב פעם- נכון! היא באמת בסדר לפעמים רואים שחורות ומפקפקים במי שהכי אפשר להאמין בו... מה לעשות, קשה לי לסמוך על אנשים, ולפעמים אני בטוחה שיאכזבו אותי וכל דבר מאכזב...... תודה על החיזוקים!!! כייף לי!

i love עדי

New member
כל הכבוד לך שלא וויתרת ../images/Emo70.gif

"ביום הזה הניצחון הוא עצם זה שלא נשברת"
אני שמחה שדברים מתחילים להסתדר , לעולם לא לוותר

MommyHug

New member
תודה תודה תודה!

צודקת! הדברים מסתדרים שכחתי להאמין... ועכשיו חזרתי להאמין שהכל יהיה בסדר! הציטוט זה משיר?

i love עדי

New member
אסור לשכוח שהדברים מסתדרים ../images/Emo13.gif

וכן הציטוט הוא מ'שיר תקווה' של מירי מסיקה.

MommyHug

New member
אתמול בשיחה עם חברה שלי אמרתי לה

שלאחרונה שכחתי להאמין, שכחתי לקוות לטוב, ושכחתי שהדברים מסתדרים!... אבל אתמול נזכרתי! ובגדול!!!

למעלה