רוצה לעדכן

רוצה לעדכן

תזכורת\: אחרי סבב איקקלומין, חצי כדור ביום ל 5 ימים. סיימתי לפני 3 ימים ובבוקר הייתי במעקב זקיקים וראינו זקיק יפה נוביל של 21 מ"מ ורירית 6,5 מ"מ. עשיתי בדיקת פרוגסטרון ולפי התוצאות נראה אם הכוריגון יהיה היום או מחר. הבעל נשלח אחר כבוד לבדיקת זרע מחר בבוקר ויכול להיות שתהיה הזרעה. תחזיקו אצבעות...

mor mor

New member
מה זאת הבדיקת פרוגסטרון?

אותי לא שלחו אליה? ובאיזה יום של המחזור עשית את הזקיקים?

תשובה

זו בדיקת דם שבודקת את רמת הפרוגסטרון בדם, זה אומר לגבי הביוץ - האם את לפני/אחרי או במהלך ביוץ. היום עשיתי את המעקב ואני ביום ה 13 למחזור.

עינת ב6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo57.gifמחזיקה אצבעות...

רעות, מקווה שההזרעה תגיע בקרוב ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!
שיהיה המון בהצלחה חמודה!

עינת ב6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo57.gifמחזיקה אצבעות...

רעות, מקווה שההזרעה תגיע בקרוב ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!
שיהיה המון בהצלחה חמודה!

חזרו הבדיקות שלי

פרוגסטרון סביב ה 700, מה שאומר - היום בערב כוריגון ומחר על הבוקר - הזרעה!!! מישהי יכולה לספר לי קצת על התהליך? למה לצפות? הזריקה כואבת? ההזרעה כואבת? לוקחת הרבה זמן? אפשר לחזור ישר לעבודה? אני חוששת ומתרגשת

לא יודעת../images/Emo12.gif

התקשרתי לרופא כדי שהוא יגיד לי מה התשובות ולפי זה יגיד לי מתי כוריגון ומתי הזרעה. הוא אמר לי שהפרוגסטרון גבוה וכמו שהוא חשב בבוקר - נעשה הזרעה מחר. יש סיבה ללחץ? הכוריגוןכואב? אמאל'ה...

טאיה1

New member
אין סיבה ללחץ

הכוריגון לא כואב (כלומר, לי לא כאב), והזרעה זה ממש שניה וחצי וגם לא כואב בכלל. אין לך מה לדאוג. שיהיה בהצלחה

mor mor

New member
רעותי....כלום לא כואב..

1. הזריקה בטוסיק וממש לא כואבת... 2. ההזרעה גם היא - זה כמו בדיקה שיגרתית אצל הרופא והוא מזריק לתוך הרחם, לא מרגישים, זה כאילו באויר. רעותי! מנסיון אני פחדנית מטבעי בדרך כלל וזה ממש לא כואב.. בסוף תצחקי על עצמך שבכלל פחדת.

נועם@בת

New member
הכוריגון לא כואב

סיבה ללחץ? הרי אנחנו בטיפולים, זאת לא סיבה מספיק טובה ללחץ?
. ממני לא תקבלי סיבה ללחץ גם ביום הדין
אבל כרגע אני לא רואה סיבה אפילו ללחץ תאורטי. שיהיה בהצלחה נועם

ziziub

New member
הזרקתי כוריגון באמצע קריוקי, בתוך

הרכב, בישיבה. ממש לא כואב, בהצלחה. סיגלי

אל71

New member
בהצלחה

מצטרפת לאחרות. זריקת הכוריגון (או פרגניל) אינה כואבת (אבל זו בכל זאת דקירה בטוסיק). וגם ההזרעה יחסית קלה, מאד דומה לבדיקה גניקולוגית. בהצלחה שוב

למעלה