רוצה לעדכן

חור בלב

New member
רוצה לעדכן ../images/Emo124.gif

אז ככה, לא הלכנו היום לרבנות הוא לא רוצה ללכת כ"כ מהר ותאמת שהצדקתי. לקחתי את העצות של כולם וקבעתי תור לפסיכולוגית אני מקווה שזה יעזור ולא יהיה סתם ביזבוז של זמן כמו שהיה לי בעבר. המצב רוח שלי בטיפטיפונת הישתפר אני לא יודעת ממה, אבל עדיין מרגישה בדידות, ריקנות והרגשה כזאת של אני חיה אבל לא נושמת. אמרתי לבעלי שאני רוצה לקחת מזודות ולהעלם למקום רחוק ולא מוכר נראה לי שאני יעשה את זה בזמן הקרוב לא יודעת לאן פשוט לאן שהרגליים שלי יקחו אותי. אני יסיים בזה שיהיה לכולם שבת שלום ומבורכת. אוהבת אהבה ענקית ואין סופית!

ערב טוב..

שמחה לשמוע שהחלטת לקחת את הזמן ולחשוב על הדברים קצת יותר לעומק ביחד עם בעלך.. שמחתי גם לקרוא שקבעת תור לטיפול... זה מאוד חשוב... חשוב לזכור שזה הכל תלוי בך... כמה שתיהי מוכנה לעבוד קשה ולהתמודד עם הדברים הטיפול יעזור לך.. את תעזרי לעצמך.... אני מאמינה שלכ דבר הזמן שלו.. ועם את מרגישה והחלטת שהגיע הזמן ללכת לטיפול אני מאמינה שזה הצעד הנכון... עבורך... כל הכבוד לך! איתך..

תממושקה

New member
בגישה חיובית

המון בהצלחה- גם בטיפול וגם עם בעלך. תני לעצמך זמן ותראי שהמצב ישתפר. תעדכני אותנו.

חור בלב

New member
שקטה!

שקטה כי הייתי לבד, הוא אמר לי ביום שישי בבוקר אם אני רוצה לבוא איתו להורים שלו לעשות שם שבת ולא רציתי, רציתי את השקט ולהיות לבד. היה לי נחמד, ביום שישי בערב הייתי עם חברה וביום שבת הלכנו לים הוא חזר ביום שבת בערב הלכנו לאכול ופתחנו קצת דברים שמפריעים אבל לא רצינו להעמיס יותר מידי, עכשיו הקרח נישבר אבל עדיין יש את הריחוק. אני נותנת לזמן לעשות את שלו! שיהיה שבוע טוב לכולנו

עודליל

New member
חור בלב שמחה לשמוע שהתחלתם

לפתוח את הדברים, לאט לאט תראי שגם הריחוק יצטמצם. תמשיכו לדבר על דברים בקצב שלכם. ומצטרפת אליך שיהיה לכולנו שבוע טוב ומקסים.

למעלה