רוצה לספר לכם...

רוצה לספר לכם...

ולמה דווקא לכם??? אז בגלל שפה קראתי את הכי הרבה למה לא! בגלל שהוא מעשן בגלל שהוא כך וכך ובעצם הרבה פה מצאו למה לא.. במקום למה כן! אז בגיל שלי מצאתי אחת ואולי זה את האחת! והיא למשל לא מעשנת..אני כן אני פתוח מאוד..היא יותר סגורה יש בנינו המון הבדלים ואפילו גדולים היא מוצלחת מה שנקרא חכמה ועם תעודה מהחיים (גם תואר אמיתי) אנחנו מתוכחים המון..רק על שטויות ושריטות שיש לנו בראש אבל אף ויכוח לא שבר אותנו...הולך לישון או מתעורר היא בראש מעלה חיוך כמעט בכל שנייה מהיום היא נמצאת שם למעלה מחייכת והופכת לי את הכול למחוייך יותר.. היו לי אהבות..יש נשים שהשאירו אצלי רושם אדיר..אבל בחיים לא הרגשתי כך פשוט מרחף לי ומרגיש לי המון..פתאום הרבה דברים הפכו למישניים לחלוטין היה לי סקס טוב בחיים..הסקס איתה הוא מדהים לחלוטין היתה לי תקשורת טובה..איתה פשוט יכול שעות בטלפון יכול לדבר איתה על הכול.. בקיצור מדהים!!! לא יודע לאן זה יילך לא יודע מה יהיה מחר אבל יודע שעל מה שיש אין משהו שיכול להתעלות. בקיצור חפשו למה כן...

פשששששש

טוב לשמוע ... ואתה, מה אתה מתייחס אלינו? אתה לא יודע שכולנו מברברים ומברברים? ברגע שקופידון יורה את החץ מי זוכר את העקרונות, והחומות והפחדים והשטויות? תן לנו להמשיך לשכנע אותנו שאנחנו קובעים הכל הרי ברור שהאהבה, תוכיח לכולנו אחרת רק שתבוא כבר, לכולנו פה... שיהיה בהצלחה

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif איזו הודעה שמחה מהלב

שיהיה לך המון בהצלחה ושתמיד תהייה לכם תאהבה הזו

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gifכיף לקרוא הודעות כאלה

אולי גם לי יש עוד סיכוי למצוא את האחד

פשששששש

טוב לשמוע ... ואתה, מה אתה מתייחס אלינו? אתה לא יודע שכולנו מברברים ומברברים? ברגע שקופידון יורה את החץ מי זוכר את העקרונות, והחומות והפחדים והשטויות? תן לנו להמשיך לשכנע אותנו שאנחנו קובעים הכל הרי ברור שהאהבה, תוכיח לכולנו אחרת רק שתבוא כבר, לכולנו פה... שיהיה בהצלחה

די, אני מרימה ידיים

ולא לא התכוונתי שאני נכנעת התכוונתי שאתה תתחיל לחטוף!

אתה?

כלום שום דבר ממש כלום נאדה גורנישט חכה חכה.... היד פתוח והפנקס רושמת...

למעלה