רוצה לספר לכם סיפור

נעם34

New member
רוצה לספר לכם סיפור

כשהחלטתי להניק תאומים ירדו עלי בלי הפסקה והגדילה לעשות חמותי שנידנדה בלי הפסקה שאפסיק להניק כי מה רע בתמ"ל ומימלא זו לא הנקה מלאה אז זה לא נחשב .

לא הקשבתי

אתמול הרופא פסק שזה מה שהציל את הילדים שלי מתת תזונה חמורה - הם אלרגים גם לחלב וגם ולסויה בצורה קיצונית ולכן כל זמן שההנקה היתה עיקר התזונה שלהם הם עלו ושיגשגו בצורה נהדרת , ברגע שכמות החלב ירדה החלו כל מיני שילשולים,פריחות ואטופיק מזעזע .

מדהים!

scorpygirl

New member
וואו!!

כל הכבוד! ואיזה סיפור מרגש! נותן ל קצת פרפורציות (אני עדיין בהריון עם התאומים וממש מתלבטת לגבי ההנקה)

אכן כל הכבוד!

לא פשוט להניק תאומים, בטח לא ההתחלה.

אצלי אחרי חודש כבר לא יכולתי יותר.. זה היה קשה מדי

נעם34

New member
אני מחזיקה את זה בשיניים

היה קשה מההתחלה ולא היה מספיק חלב בשום שלב והם בני ארבעה חודשים עכשיו

ויתרתי על העזרה מהמשפחה כי הם פשוט יאשו אותי ודחפו להם בקבוקים בכל הזדמנות כשהעזתי להרדם

המזל שלי שיש לי חברות שהן פריקיות של הנקה - כל יום היתה באה אחת לשמור שעתיים כדי שאשן בלי להעלות בדעתן לדחוף בקבוק .

עכשיו קיבלתי מוטיליום מהרופא ילדים בנסיון אחרון לשקם את משק החלב (עם מרשם לנוטרימגן לילדים)

מאחלת לך שהמוטיליום יעבוד!!! הנוטרמיגן עולה הון, ובתאומים זה

בכלל מטורף. עוד מעט הם יאכלו אוכל ותהיה לך אפשרות לתמרן. בהצלחה וכל הכבוד על הדבקות במטרה!!!!

כל הכבוד ! זה בהחלט לא מובן מאליו ...

ממליצה לך גם להיעזר בפורום הנקה והנקת תאומים לשם קבלת רעיונות ודרכים להגדיל את הייצור
האם את נעזרת ביועצת הנקה ?
&nbsp
בהצלחה רבה ( ממניקת תאומים בדימוס
)

נעם34

New member
נעזרתי ביעל מהפורום ההוא

היא מקסימה

עשיתי הכל חוץ מלשאוב - בזה פשוט כבר לא עמדתי

לא עזר

יש גם מצבים כאלה

מוטליום מכניס לדיכאון. תזהרי עם זה בבקשה

מנסיון לא נעים גם של 2 חברות שלי. גם חלומות מסויטים עלולים להופיע ממנו. גם יש לו קטע שהוא עושה שפריצים מוזרים של חלב בגלים לא כמו הנקה רגילה. בקיצור, יד על הדופק!!!!!!!!!!!!!!! שווה לנסות נוטרמיגן. אצלינו נתתי חודש אחד נוטרמיגן בגלל אלרגיה אטופיק וכד'. ואחר כך לאט לאט עברנו למטרנה חזרה.

sefia

New member
אין כמו תחושות של אמא

שאפו על ההנקה הכפולה.

למעלה