רוצה לממש פנטזיה

Oh sexy lady

New member
רוצה לממש פנטזיה

הפנטזיה שלי היא די פשוטה וברת ביצוע. סקס מטורף על חוף הים. לשם כך, אני אשמח להמלצות על חופים בהם אוכל לבצע בו את זממי. בנוסף, איך אני אוכל לשדרג את הפנטזיה כך שגם הוא יוכל להנות יותר כשאני אזיין אותו.

bugbuster

New member
אני בעד צופים.

חוף לא הומה, עם מרווחים בין הרוחצים, או בין הזוגות, אבל לו מרים מי את ראשו ומביט, ברורו לו שלא הרחק ממנו זוג נמצא במישגל. מטריף אותי. אין לי המלצה ספציפית, חוף זיקים היה בזמנו שקט, אלא שאוכלוסיה גדולה נוספה מאז לאותה משבצת שטח מצוצמצמת היא מדינת ישראל. חוף דדו הוא החוף הפתוח של חוף הכרמל היה מיתמיד חוף ארוטי. הוא חוף עסוק. החופים טנטורה חוף דור, וחוף הבונים חופים מקסימים. לוודאי עסוקים והומים. חוף ראש הניקרא היה ידוע גדם הוא כחוף סקסי. לגבי כמות הרוחצים, כצמות זו תופחת משמעותית בראשון לספטמבר, עת יחזרו התלמידים ללימודים. רק בקשה קטנה, אנא כיתבי לנו ובפרטי פרטים אחרי כן.

Oh sexy lady

New member
אני אמקד

אני מחפשת חוף באיזור המרכז, מאוד רצוי באיזור ת"א. חוויות אני מבטיחה מראש.

bugbuster

New member
חוף פלמחים.

למעשה כל חוף... וחוזר על הבקשה, אחרי ההגשמה, ךפרט בהודעה נאה לפורום את כל פרטיה. הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

K a r n i 2 6

New member
מניסיון שלי

באזור המרכז אין כמעט חופים שבהם תוכלי להזדיין ללא קהל אבל אפשר להדרים קצת לאזור אשדוד - אשקלון. יש שם חופים יפים יפים (באשקלון - לא החוף המסודר, השני) ובלי אנשים בד"כ. הנסיעה לא ארוכה - 40 דקות +-. תהני
קרני

הזכרון המתוק

חוף דור, קצת יותר דרומה, לכיוון מעגן מיכאל כמעט אין שם אנשים המלצה: תשכבי על החול בקו המיים, תפסקי טיפה רגליים, תני לגלים ללטף ותזמיני אותו ללקק אותך ואם יעברו אנשים - זה יעשה להם את הערב.

הזכרון המתוק

חוף דור , קצת יותר דרומה לכיוון מעגן מיכאל. אין שם כמעט אנשים והכי נעים בשקיעה. המלצה: תשכבי על החול בקו המים תפסקי קצת את הרגליים, תני לגלים ללטף ולגעת בעור העדין ותזמיני אותו ללקק אותך.

drassaf

New member
התכוונת להצפין

מעגן מיכאל זה בצפון הארץ. כמובן שזה תלוי איפה אתה גר.

Seaman

New member
חוף מספר אחת לזיונים

מצד אחד אני שמח שאף אחד לא כתב את החוף הזה, מצד שני, אני לא בטוח שאני רוצה לחלוק את המידע...הרבה דברים טובים קרו לי שם... אבל בגלל שאני אוהב אתכם ומצפה לחוויות מליידי הסקסית אז: בין חוף תל ברוך לחוף הצוק ישנו בסיס צבאי, ממש מעל תחנת הדלק. צריך להתעלם מהזונה או שתיים שעומדות שם באופן קבוע, לחנות על כביש הגישה לבסיס ולרדת ברגל אל החוף. יש שם בריכות מים קטנות בין הסלעים כך שגם לא חייבים להזדיין ולהיצלות... כאחד שרק אתמול הרביץ שיזוף בלי קווים
מומלץ ביותר. לשמחת כולכם, חסמו את הירידה לחוף עם ג'יפים וניקו אותו. תשמרו אותו ככה, אל תשלחו אחרים להזדיין...במקום אחר.

למעלה