רוצה למכור

• פותח הנושא pvzed
  • פורסם בתאריך
עזוב אל תקשיב להם, תמכור חופשי

אני אשמח לקרוא עליך אח"כ בעיתון איך שתפסו אותך ואין לך כסף לשלם על הקנס
סתם!! איזה רע אני

pvzed

New member
שאלה אחרונה

איביי אישרו את המכירה שלי..ומישהו הציע לי BID,האם בטוח לא כדאי לי למכור? אני פשוט לא מאמין שעל הופעה שלא מוכרים בכלל יתנו לי קנס..

OutLink

New member
זה לא קשור אם מוכרים את ההופעה או לא

יש זכויות יוצרים על ההופעה(שירים צילום וכו').

francolana

New member
ציינת בגוף המודעה שזה לא אותנטי?

אם לא, לדעתי זו תהיה המכירה האחרונה שלך באיביי. הם מאוד רגישים לנושא. אם כתבת שזה לא מקורי, ואיביי לא שמו לב, זה עוד עשוי לעבור באופן חד פעמי. אבל אל תשכח- איביי מלאה שטינקרים שיכולים לקלוט את המכירה ולרוץ לספר לאיביי ואז יעיפו אותך יחד איתה

sbenari1

New member
אתה לא מציין שמדובר בעותק לא חוקי

רצוי שתציין במכירה ,אחרת זה מתכון בטוח לפידבק שלילי,

pvzed

New member
למרות כל התגובות שלכם,

דיברתי עם הצאט של EBAY,והבהרתי לו שזה מזוייף - והוא אישר לי למכור את זה,צילמתי את זה למקרה של בעיות..

ozitex

New member
בהצלחה. אני מניח שנשמע על הסיפור הזה מתישהו.

pvzed

New member
אם איביי אישרו לי את המכירה ואמרתי להם שזה לא

מקורי,למה שתהייה בעייה?!?

ozitex

New member
אני הסברתי לך את מדיניות איביי

אתה העדפת לפנות לשירות לקוחות שלא תמיד נותן את המידע המדוייק. אין לי מושג למה אתה קיבלת את המידע שקיבלת אבל יכול להיות שמי ששוחחת איתו לא הבין אותך. אם שפת האם שלך היא איהנ אנגלית יש סיכוי סביר לכך. כאן תוכל לקרוא את מדיניות איביי בנושא. אין צורך בשום הסבר או אישור, הכל כתבו בפירוש- אסור למכור בוטלגים או זיופים באיביי. http://pages.ebay.com/help/policies/replica-counterfeit.html כל השאר הוא על אחריותך ואני מניח שמאחר ובחרת בדרך הזאת בניגוד לאנשים כאן שהם בעלי נסיון, אתה לא תשרוד הרבה זמן באיביי. מיציתי את הנושא.

pvzed

New member
טוב ירדתי מהנושא,

השירות לקוחות שלהם כנראה מפגרים או משהו,שלחתי מייל והבהרתי שוב את הנושא כדי שלא יהיו בעיות,ומחקו לי את המוצר..

offir999

New member
השירות לקוחות וה TRUST&SAFETY

זה מחלקות שונות לגמרי , ברוב המקרים לאנשי הצ'אט אין כל כך מושג מה מותר ומה אסור , והם אמורים להפנות אותך למייל של TRUST&SAFETY

למעלה