רוצה למכור משהו-שאלה

talb12

New member
רוצה למכור משהו-שאלה

אני רוצה לפרסם מוצר כלשהו באיביי עכשיו אניבא לפרסם רושם פרטים אבל אז אני רואה שאתה משלם על המודעה כאילו על העיצוב שלה אם אתה רוצה שהיא תהיה בולטת או משהו כזה וחייב לבחור איזה שהיא דרך המינימום זה 0.30 דולר. אז ממה אנשים שמוכרים דברים ב0.99 דולר ואפילו פחות מרוויחים?? אין דרך לפרסם משהו למכירה מבלי לשלם?? לגמריי בחינם?

לא חיביים לבחור באופציה הזו. אפשר להעלות

מכירות גם בחינם (5 חינם כל חודש באיביי COM ובאיביי אנגליה כל מכירה אשר מתחילה מפחות מ1 פאונד גם היא חינמית).

talb12

New member
אני לא מצליח למכור בלי לשלם לאיביי

אני לוחץ sell now ממלא פרטים ואז הבא ואז הוא אומר לי לבחור announsment listing ויש שלוש אופציות ומסמנים v בתיבה וכולם עולים כסף הכי יקר 2 דולר והכי זול 0.30 דולר.. מישהו יכול להגיד לי על מה לוחצים ואיך מוכרים בלי לשלם?? (כמובן שאני ישלם מיסים כאשר המוצר יימכר)

talb12

New member
בבקשה עזרה איך פותחים מכירה????

אני מנסה לפתוח מכירה למכור מוצר כלשהו והם דורשים כסף. הצלחתי מקודם והיה כתוב שאני לא צריך לשלם אבל אז הוא דרש ממני להתחבר לפייפל התחברתי בהצלחה אבל אז הוא דרש כרטיס אשראי בשביל מה? יש לי כסף בפייפל והתחברתי אליו לא רוצה לרשום אשראי האם זה אפשרי להציע משהו למכירה באיביי מבלי לשלם או לרשום כרטיס אשראי? בחרתי באמצעות פייפל הוא רצה שאתחבר, התחברתי והוא דרש אז גם אשראי..

למעלה