רוצה למות ביגללו

מורן 234

New member
רוצה למות ביגללו

אלוהימ כמה שאני אוהבת אותו אני בת 23 והוא בן 42 אנחנו חברימ 4 שנימ כשהכרנו הוא היה נשוי הוא יתגרש ליפני שנתיימ הוא לא מעוניין להיתחתן איתי אני רוצה למות אני לא יכולה בילעדיו

seeyou

New member
זה ווידוי? ../images/Emo10.gif או שאלה?

אם טוב לך,תעשי חיים. גם הפוך לפעמים הולך... לא מזמן היה סיפור אהבה גדול(באר"הב) בין מורה ותלמיד שלה כאשר הפרש הגילאים עלה על 20 שנה.. היא אפילו היתה בבית סוהר על זה ,למרות שילדה איתו ילדים... בדרך כלל היה מקובל הפרש של 10-12 שנה בין גבר לאישה... יוסי

אל תמותי בשביל אף אחד

את צעירה וכל חייך לפנייך! מאמינה לך שאת אוהבת אותו, אבל למות בגללו? השתגעת לגמרי? איפה הראש שלך? לא עובד? נסי לשלוט ברגשותייך! היי חכמה. הלו, הוא משחק ברגשותייך ומנצל אותך לטובתו. פקחי עינייך! למה הסתבכת איתו בכלל? אין בחור בגילך? התעוררי מותק!

גבי קלנר 1 המקורית לא שואלים מי

שמאוהב את השאלות האלו. זה ברור שהיא איבדה את הראש. למה היא הסתבכה גם היא לא יודעת. היא לא ראשונה ולא אחרונה שמסתבכת באהבה ללא תכלית. את יודעת שהציירת צילה בינדר היתה מאוהבת בנתן אלתרמן המשורר, היא לא התחתנה בגללו והוא לא התגרש למענה. והרומן ביניהם נמשך ורק המוות הפריד ביניהם. וגם אותה שאלו את אותן שאלות ששאלת וגם לה לא היה מענה. גם לביאליק היתה מאהבת שנים רבות, קראו לה אירה יאן, שלא נישאה והוא לא התגרש למענה. ההיסטוריה רצופה סיפורי אהבה כאלה. כולן לא נגמרו טוב. אני מקוה שהבחורה תתעשט יום אחד תראה שחבל לה על הזמן ותחפש את עתידה עם גבר שכן ירצה אותה.

שואלים ועוד איך!

אלמוגית, אניחנו האנשים הזרים, היחידים שמסוגלים לומר את הדברים בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים. אנשים קרובים אינם יכולים לדבר דוגרי, הם מתחמקים ומייפים את המצב. לשם כך אנו חברים בפורום הזה. לומר את האמת ולהביע את יכולתנו לפונה, כדי שיבין את כל הצדדים והאפשרויות, לפתוח את העיניים והראש, ע"מ לנסות בכל דרך לצאת מהברוך. מקווה שאני מספיק ברורה.

למעלה