רוצה ללמוד

22680

New member
רוצה ללמוד

אני מתעניין ללמוד משהו שבאמצעותו אוכל להפיג מתחים ולהירגע, וחשבתי שמדיטציה זה רעיון טוב. היכן הכי כדי ללמוד?

hary_i

New member
להפיג מתחים ולהרגע

מדיטציה כפי שאני רואה את זה היא הרבה יותר מזה. אם כל מה שאתה רוצה זה להרגע אז הטכניקה הפשוטה ביותר וגם הזולה ביותר לדעתי, היא לך לים... מדיטציה בשבילי היא טכניקה לניצול מלא הפוטנציאל האישי, להרגע זו תופעת לוואי שבדרך כלל קוראת.

דונלד

New member
מצויין !

בהחלט, אני מסכים שמדיטציה טובה יותר מים- ואסביר. א- בים, השמש קופחת על הראש ומייבשת את הנוזלים, זה גורם למתח. בין שריקות וצעקות המצילים, שחקני המטקות שמכניסים אותך לחרדה-פן ידרכו עליך. נהגי הטרקטורונים המסטולים שאשכרה יכולים לשטח אותך, שאגות הארטיק ארטיק, הידיעות שמחבלים בלבנון מתאמנים על חדירה לישראל דרך הים, הברבור הבלתי פוסק של האנשים, וזה שהודיעו שלכל אזרח יש שניים וחצי סמ"ר של חוף בממוצא (חתיכת צפיפות). אז באמת- זה מקום להרגע ??? סדנה קצרה ובסיסית במקום שפוי, כמו אמצע כביש החוף, מתאימה יותר, לפחות לדעתי. ב- סדנה חד פעמית, עולה כ-100-150 ש"ח עובר לסוחר. נניח שהאיש גר בירושלים או בשטחים. אפילו הוא נוסע באוטובוס, הנסיעות יעלו 60-70,+ כסא נוח+שתיה+ארטיק+נשנוש קטן=למחיר סדנת מדיטציה. וכל זאת בלי לקחת בחשבון את האמורטיזציה, כגון שמן שיזוף, עלות כובע, סרטן עור,רחמנא ליצלן, גנבים, ועוד מרעין בישין הרבה שיש בים. מדוזות, כרישים, תמנונים... ועוד ועוד... שבת שלום
דונלד

למעלה