רוצה ללמוד קפוארה

chemi

New member
רוצה ללמוד קפוארה

הי חברה אני מאוד מתעניין בקפוארה ורוצה ללמוד רק מה, אני כבר לא ילד !!! (36) חיפשתי קצת חוגים באינטרנט, הכל שם לזאטוטים... אשמח מאוד לקבל מכם אינפורמציה היכןיש באזור המרכז חוג למבוגרים מתחילים (עדיף בשעות הערב,אחרי שהזאטוטים גמרו לרקוד על כל הספות בבית והלכו לישון). תודה רבה

avishem

New member
יש אימונים בת"א:

יש של קבוצת סול דה בהיה: בימים ראשון ורביעי מ19:00-21:00) במועדון הפוקוס בת"א (רח' איינשטיין בדיוק בין קניון רמת-אביב לאוניברסטה. לגילאים של אחרי צבא (20+)ף למאמן קוראים גיא (לוביו). ויש של קבוצת אבאדה: בר' בן-יהודה (לא יודע מספר, זה בתוך בי"ס, מול השגרירות הסינית או היפנית). בימים שני וחמישים, נדמה לי שמתחיל ב20:30 אבל תבדוק באתר של אבאדה ליתר בטחון. (האתר מופיע בקישורים של הפורום), המאמן שם הוא איזק. אני אישית לא מכיר עוד מקומות שמלמדים שם בגילאים שאתה מחפש אבל תחכה לתגובות של שאר חברי הפורום... אולי הם יודעים.

avishem

New member
והערה בקשר לזאטוטים...

בלי להעליב או להתכוון לרע, הזאטוטים האלו יכולים ללמד אותך הרבה בקפואירה, כמו שתראה אחרי מספר שיעורים שהגודל לא תמיד קובע בקפואירה כי צריך לחשוב הרבה, ויש הרבה ערמומיות ותכמנות... וגם יבוא יום (אם באמת תאהב) שאתה תתאמן ואולי אפילו תאמן, עם קטנים או זאטוטים. ויש משפט שאומר, היום אני גדול ואתה קטן אבל מחר את גדול ואני זקן. אז לקטנים האלו יש הרבה יתרונות עלינו (ואני רק בן 20) גם בגמישות, גם בחוסר פחד, גם בהחלמה מהירה מפציעות... ככה שאין לזלזל בהם. שלא תבין לא נכון, אני בטוח שיהיה לך יותר נוח להתאמן עם מבוגרים כי גם יעבדו איתך כמו מבוגר, ולא כמו אחד בקבוצה של ילדים. אבל כל קבוצה של בוגרים מגיל תיכון (כיתה י') ומעלה אתה תוכל להשתלב בה בלי בעיה כי בקפואירה זה לרוב הגיל שבו מתחילים להכנס לעניינים ולהיות רציניים.

PernaLonga

New member
יש בחולון

קבוצת קורדאו זי אורו במכרז בגין מול קניון חולון בימי שני וחמישי מהשעה 20:30 עד 21:30 האימון מיועד לבני 20 ומעלה... המאמן הוא דריאן קפלן-058571533 תתקשר אליו אם אתה רוצה להגיע לשיעור ניסיון. ותעדכן אותנו לאן אתה הולך

preguica

New member
יש בהרצליה

במועדון ג'ודו של מכבי הרצליה. ימים ראשון ורביעי זה מתחיל בערך בשעה 8...

jennie 00

New member
מצאתייייי

Kiryat Ono Nir school Sunday & Tuseday 19:30 - 22:00 וזה לגילאי 16 ומעלה.. ואם אתה מעוניין בעוד מידע אתה מוזמן להתקשר למאמן שם סרג'נטו (אריאל) 054-204344

chemi

New member
תודה רבה

תודה רבה על כל התגובות עזרתם לי מאוד. עכשיו הגיע הזמן לקפוץ למים...

למעלה