רוצה ללמוד יפנית

guy 79

New member
רוצה ללמוד יפנית

שלום לכולם, אנימעוניין לנתחיל ללמוד יפנית. בתור התחלה אני מעוניין ללמוד לבד עם ספר או חוברת, יותר דיבור ופחות קריאה וכתיבה. חיפשתי בסטימצקי ובצומת ספרים משהו שיתאים לי,, אך ללא הצלחה.. היו רק כמה שיחונים, שמהם אפשר רק ללמוד כמו תוכי בלי להבין את פירוש המילים. יש למישהו המלצה על ספר או חוברת ראויים להתחלה? שיהיה אפשר ללמוד אוצר מילים, חיבור משפטים וכו?? הדגש הוא על הדיבור, למרות שאם יהיה גם כתיבה וקריאה זה לא יפריע.. תודה רבה, גיא.

GnomeBubble

New member
יש מאמרים בפורום

בדקת אותם? חוץ מזה, אין הרבה חומר בעברית ללימוד יפנית, ובטח שאין מילונים טובים
אם אין לך בעיה עם אנגלית, אז יש המון אתרים טובים באנגלית ללימוד יפנית (רובם נמצאים בקישורים של הפורום). המלצות על ספרים אין לי, כי לא למדתי מאף אחד, אבל מהמעט שרפרתי Genki נראה די טוב.

AngelicPaige

New member
אין הרבה מידע בעיברית ../images/Emo54.gif

אני למדתי בעיקר מאתרים באנגלית, אבל היה לי קשה ללמוד לבד בלי שמישהו ידריך אותי אז חברת משפחה מצאה לי בחורה יפנית שלומדת באוניברסיטה וגם מלמדת יפנית בזמנה הפנוי.

ToHrU

New member
הוווווו נוסטלגיה

אתה מזכיר לי את עצמי לפני שנתיים . . . הייתי בטוחה שחנות ספרים היא הפיתרון - אך לא כך הדבר . . . אני ממליצה לך להיכנס לאבאוט (אם אתה לא מכיר תגיד ואני אסביר לך), תתחיל מהיראדאנה וקטקאנה, תעבור לתחביר בסיסי, ותיכנס לקישורים של הפורום לאתרים מעולים נוספרים ובהמשך תעזר במילונים :) אני כרגע אצל מורה פרטית אך בתור התחלה - האינטרנט הוא אחלה. גם בהמשך דרך אגב - אך לא לעצלנים ;)

guy 79

New member
תודה על כל העצות..

אני אקרא את מהאמרים.. ולא אני לא יודע מה זה אבאוט... גיא.

למעלה