רוצה לחלוק משהו...

טושית18

New member
רוצה לחלוק משהו...../images/Emo9.gif

יש לי חבר חדש. היום שבוע. היינו בסופשבוע אצל סבא שלו בדרום והיה מדהים...וכשהיינו ביחד,וישנו ביחד,אז התחממו עניינים. עכשיו אני מספרת ושואלת אתכן שאלה תוך כדי: התחלנו להתנשק וזה הפך להיות יותר ויותר לוהט והגענו למצב ששנינו בלי חלק עליון של בגדים. והוא מנשק מדהים נישק אותי בכל הגוף וגרם לי לרעוד...מטורף! זה היה כל כך נעים ומחרמן... בדרך כלל אני המפנקת,וביחסים אינטימיים אני זאת שמענגת ומנשקת ומלטפת וגורמת סיפוק לאחר,ואיתו פשוט שכבתי לי שם,ונתתי לו לענג אותי ופשוט נהנתי לי. וכמובן שדאגתי גם שהוא יהנה,אבל לא כמו בדרך כלל. למישהי זה קרה? זה נורא היה לי מוזר...אני הכי מעניקה במיטה שיש,ופתאום הייתי קצת אגואיסטית...ואפילו אמרתי לו שלא נעים לי שהוא טורח לענג אותי ולא כל כך יצא להיפך...והוא אמר שהוא אוהב לענג אותי... טוב...לא יודעת. השאלה היא מה דעתכן?

ToryMaster

New member
נהנית?

הוא נהנה? אני מכירה את זה, בד"כ אני המתפנקת, ועכשיו פתאום הפכתי להיות המפנקת. אז מה?

דנטל

New member
אני מהסוג האגואיסט - מפונקת

בדרך כלל מתענגת הרבה יותר ממה שמענגת. הפרטנרים שמחזיקים איתי מעמד הם כאלה שזה מתאים להם. הם אוהבים לפנק והנאה מאוד גדולה שלהם היא לראות את הבחורה מתענגת, כך שאין לי הרגשה אגואיסטית (לא שזה היה משנה משהו) ובעצם אני לא אגואיסטית כי הם אוהבים שזה ככה.

דנטל אנחנו באותה הקבוצה פה ../images/Emo13.gif

אני נוראאא מפונקת בקטע הזה... וחבר שלי החמוד אוהב את זה
אז זה מסתדר. זה לא שאני לא מפנקת אותו אבל אני יותר אוהבת להתפנק. כן ברור שזה נורא נחמד לפנק מישהו שאוהבים אב עדיין
... אני מאוד אוהבת להתפנק... לפנק אצלי שני באופציות

יקירתינוווווווווו...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תהני..מה את מתלוננת
פעם את מתענגת..ופעם את מענגת.. זה כייף ...

סיון 1 23

New member
אני הייתי איגואיסטית...

עד לפני יומיים בידיוק... שהתחלתי לשתף פעולה... מותר מידי פעם להתענג... אם את מראה לו שאת מתענגת... תאמיני לי, זה עושה את העבודה... הוא מאושר.

דעה?

לא יודעת אם זה דעה, אבל ניחא... לרוב, במערכת יחסים, ולא רק במין, כדאי שתהיה הדדיות מסויימת. אבל הדדיות זה לא אומר שבכל אקט מיני, שומרים על איזון מושלם של מי עינג את מי. זה מצחיק (אוקיי, ירדת לי 5 דקות, אז אני אנשום לך באוזן 3 דקות ואז אמצוץ לך עוד 2 דקות
). הרעיון הוא לפעול מתוך הרמוניה בינכם, מתוך הסכמה, מתוך תקשורת. כל עוד שניכם נהנים, מרגישים טוב, מסופקים, אז יופי. אז יהיו פעמים שאת תהיי יותר אקטיבית ויהיו פעמים שהוא. אולי הוא בכלל מעדיף להיות רק אקטיבי, או ההפך. בקיצור, תלוי בכם, לחלוטין... איזה יופי שנהנית
עונג

למעלה