רוצה לומר לך

רוצה לומר לך

רוצה לומר לך שאני מתגעגע אבל לא אומר, ואם אומר אז הגעגוע יעלם ? רוצה לומר לך שאני אוהב אבל לא אומר, ואם אומר הכאב יפחת ? חשבתי שלא אוכל לחיות בלעדייך צדקתי וטעיתי, ואם אומר לך את תשובי ? חשבתי שהזמן יעשה את שלו צדקתי וטעיתי, ואם אבקש הוא יעמוד מלכת ? רוצה לומר לך עד כמה אני אוהב רוצה ולא אומר, ואם אומר תאהבי אותי שוב ?

nightroll

New member
אויש, פנטוםםםםםםםם

עם שירים כאלו אני אוהב אותך לנצח...

נשית~37

New member
רוצה לאמר לך..

רןצה לאמר לך שאני מתגעגעת שההתאהבות בך היא בלתי נמנעת שאיתך, הזמן עוצר מלכת כשבחוץ נושרים להם עלי השלכת לא רוצה בלעדיך לא רוצה ממך ללכת כשידך אותי מלטפת ולשונך אותי טורפת עבורי, הזמן עוצר מלכת...

רוצה לומר לך

רוצה לומר לך שאני מתגעגע רוצה לומר לך אני משתגע רוצה לומר לך אני מבולבל רוצה לומר לך אני אהבל רוצה לומר לך תמיד אבל....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
רוצה.......

רוצה שתנגן את מנגינות ליבך כשם שעשית תמיד. רוצה להרגיש את מגע ידך ולדעת שתהיה רק שלי בעתיד. רוצה לשמוע אותך באוזני לוחש שאני היחידה מכולן ושתמשיך לאחוז וללטף את שידעת מאז ומעולם...... מה פשר החתימה שלך???????????????.

sahr12

New member
ולך רוצה לומר...תודה..

תודה שלימדת אותי שאפשר גם אחרת.. תודה שהייתה לך הסבלנות..והיכולת. תודה על רגעים קסומים.. תודה על הימים הבאים.. תודה על שעות... תודה שסלחת על מעידות.. תודה שאת סובלת את כל השטויות.. תודה שאת שם בשבילי.. תודה על ידך האוחזת בידי.. תודה על זכרונות שאת משאירה.. תודה על סימנים שאת בי מטביעה.. פשוט תודה. עברה המוזה...חחחחחחח

גליתושש

New member
רוצה לומר לך.....

רוצה לומר לך מילים יפות אך... המילים נעצרות רוצה איתך להיות אך.... הכל בלהות.... בוקר טוב ישראל גליתושש

גליתושש

New member
רוצה לומר...

שלום חבר, קשה לי לוותר כל יום שעובר, קשה יותר רוצה לומר לך המון דברים מגודל הכאב אין לי מילים אין לי מילים כמו עץ נטוע.... גדל העץ במשך השנים טיפס טיפס נגע בעננים הניב פירות, ....... אוףףף, שכחתי את מילות השיר. גליתושש

giulietta

New member
בוקר קסומית ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא, את לא לבד... וגם אני לא. אני עם ערימת כביסה, ערימת כלים, ערימת ניירת וערימת ילדים שמאיימת לגדול ("אמא, אפשר להזמין חבר? "
) "חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך..."
בוקר!! ג´ול

למעלה