רוצה להתרגש מי רוצה לנסות עלי? קצת להרטיביני?
פ פזרנית New member 10/5/04 #2 עונג אני גבר בן 19,נשמע צעיר אבל תאמיני לי לא תתחרטי אני יענג אותך בצורה מטורפת,יעשה לך כל מה שתמיד חלמת...
עונג אני גבר בן 19,נשמע צעיר אבל תאמיני לי לא תתחרטי אני יענג אותך בצורה מטורפת,יעשה לך כל מה שתמיד חלמת...
פ פירסינג בפיטמה1 New member 10/5/04 #3 היי תהלה רוצה להצטרף אליי ואל פנטזלה???? אני משוכנע שנרגש אותך יחדיו.... פירסססס
ר רגשי אשמה שוברי לב New member 11/5/04 #6 כדאי לנסות... ליצור קשר בין חברי הפורום שברובם נותרים אלמוניים, כמוני... לדעתי זה ישנה הפורום ל"הגשמת פנטזיות"....
כדאי לנסות... ליצור קשר בין חברי הפורום שברובם נותרים אלמוניים, כמוני... לדעתי זה ישנה הפורום ל"הגשמת פנטזיות"....
פ פזרנית New member 10/5/04 #4 המשך באמת שאני לא סתם סוטה חרמן,אלא פשוט אוהב לגרום לנשים עונגגגגגג...
פ פרנסואה New member 13/5/04 #11 ההיתי רוצה להלביש אותך על הזין שלי לעסות את הציצים שלך וליגמור לך בפה
נ נ ו ש נ ו ש1 New member 13/5/04 #12 מה קרה מה קרה מאמי זרקו אותך שבורה עד כדי כך שמצעיה את עצמך ככה בפומבי
U UDIKRATZ New member 11/6/04 #14 תמיכה מינית והרטבה אני אשמח מאוד להרטיב אותך ואני רוצה לתמוך בך מינית וכספית ולפנק אותך ולענג אותך כמו שבחיים לא קיבלת כזה טיפול אם את רצינית תתני לי את הטל ונדבר.
תמיכה מינית והרטבה אני אשמח מאוד להרטיב אותך ואני רוצה לתמוך בך מינית וכספית ולפנק אותך ולענג אותך כמו שבחיים לא קיבלת כזה טיפול אם את רצינית תתני לי את הטל ונדבר.