רוצה להתנסות

יופי לך...תרשי לי לציין שחלק ממה שאת קוראת לי

אני קוראת הסתגלות, לסגל.., ואני קוראת לזה 'פוזה' - מצטערת אני שונאת פוזות שואפת להיות חד פעמית... להבין פוזה זה לא אומר ללמוד!...חח....!

יש אפשרות לבחון מצבים מחדש

להביט במבט רענן כשל ילד על החיים לטעום ולגעת...ולא להיות שיפוטי עד עכשיו..נתקלתי בפורום הזה ביותר שיפוטיות וביותר סגירות מאשר בהרבה מקומות אחרים וזה מעורר תהיות רבות לגבי מידת פתיחותכן לגבי מידת היותכן בזרמיה אמיתית.. וזה קשקוש מקושקש שחד פעמיות אומר שאין רצף והמשך.. לפחות לא במה שאני רואה את החד פעמיות.... לא אמרתי לבש וזרוק..ואני כן מאמינה בתהליך..אך בבואי אליו אני לא מעוניינת להיות חלק מכת או מדרך שמתווה לי אמונות ומחשבות.

רוצה להתנסות

אחרי שנים של זוגיות עם גבר, בא לי להתנסות עם אישה. איך מתקדמים? לצאת לבר "לתפוס" לא בא בחשבון. אז איך?

היי

ראשית אני סקרנית-נפרדת ממנו או רק הפסקה עד שתימצאי תשובה? שנית אולי להירשם לאתר שידייט(אתר היכרויות לנשים)או כל אתר היכרויות אחר...פורומים.. וכו'

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

עצה שלי תוותרי על הרעיון אם החלטת לא לוותר, יש אתרים כמו שידייט ואטרף שם תוכלי למצוא כאלה שמחפשות.. בהצלחה

עדיף למנוע את המחלה מלרפא אותה../images/Emo13.gif

אני חושבת שמהתנסות לרצון לחיות עם אשה הדרך קצרה מאוד. אם כבר להתנסות אז למה לא לצאת לערב נשים ולחוות את ההיכרות מקרוב? צאי תבלי במקומות של נשים,תנסי לפתח אינטרקצייה,וודאי שזו באמת לא רק פנטזייה נעימה בראשך,תוך כדיי כך תוכלי לגלות על עצמך יותר ולהבין לאן את עומדת להכנס תמצאי את עצמך מספקת לעצמך תשובות לשאלות שעדיין לא עלו אצלך כשתביני שהתנסות עם אשה לא נגמרת רק באקט מיני לרוב, יש בזה הרבה מעבר לכך. לילה טוב..

למנוע את המחלה?!?!?! את מוזמנת להסביר

את כוונתך... כי הניסוח מעט צורם, אך אני בטוחה שלא לכך התכוונת

מה שאני הבנתי..זה שהתכוונה

ללהקדים תרופה למכה, כלומר מראש לא ללכת על "התנסות עם אישה", כי אם להבין וללמוד לקבל מראש את הצורך שבתוכה..להתקרב לאישה ולחוש רוך וחום של אישה..ולקשור עימה קשר..ולהפתח ממקום יותר כן..של סדנה או ערב לנשים..ח..באמת שזה נשמע שהיא אנדר דוג..וזה כנראה הפוך...

קסם..

סורי אם הניסוח שלי גרם לך להתקוממות, אום שנטי הסבירה את כוונתי במדוייק... יום טוב

אני חושבת שזו השאלה של רוב

הסטרטיות שפתאום בא להם לחוות משהו אחר. האים יש אפשרות לפגוש אישה אך ורק במקומות המוצהרים כמקומות של לסביות ? זה "מועדון" כל כך סגור שאי אפשר להכיר בדרך אחרת, אלא אם כן את מוצהרת ?

למעלה