רוצה להתיעץ אתכם-

נירה63

New member
רוצה להתיעץ אתכם-

אחד הילדים מאחת המשפחות חוגג ביום שישי בבית הספר יום הולדת , הוא בן 8. שוחחתי עם האם ואין באפשרותה לחגוג בצורה מכובדת. בבית הספר נהוג להביא עוגה, ממתקים שתיה וכלים חד פעמיים והפתעות קטנות לילדים. קניתי לילד כלים חד פעמיים. אני מתלבטת מה לעשות? אנא עזרו לי ....זה ממש ביום שישי הקרוב.

נירה63

New member
חגיגת מומולדת של ילד בן 8

הילד החמוד בן 8. בכיתה 23 ילדים, הם יביאו לו מתנות זו לא בעיה אלא ש... הילד אמור לחגוגו עם עוגה, ממתקים לא הרבה אבל שתהיה לו תחושת יום הולדת.

pume

New member
עצה-

אני בטוחה שלילד יש יום הולדת והוא גם ירצה לעשות מסיבה חמודה לחברים, נסו לערב שבט צופים או כל תנועה אחרת ואני חושבת שהם ישמחו לעשות את זה!

נירה63

New member
חשבתי על כך ,לא הולך משום ש...

תנועת הנוער בשכונה מפעילה את הילדים רק מכיתה ד' ולא מצאפשר. ולכן המסיבה שלו תתקיים בבית הספר שבו הוא לומד,המורה תעזור לנו... אבל...בכל זאת ישנם אי אילו בעיות התארגנות כפי שכתבתי. בכל אופן תודה על העיצה ועל הכוונות הטובות.

גליתT

New member
אם מישהו עובר דרך אזור השרון, אני

מוכנה להכין עוגה ועוגיות.

נירה63

New member
גליתי יקרה תודה רבה לך.

הסתדרנו עם עוגה, עדי היקרה תאפה עוגה. אני לא מצליחה להרדם מרוב התכנונים, הראש עובד שעות נוטספות, שרק יהיה לילד יום הולדת... אני חושבת על הפתעות צנועות ל-23 ילדים , אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע. מקווה שאצליח להרדם סוף סוף...

רותם111

New member
נירה, יש ברשת "כפר השעשועים"

הפתעות לילדים במחירים זעומים 0.50-2.00 שקלים.

למעלה