רוצה להתיעץ אתכם

שלומות0

New member
רוצה להתיעץ אתכם

הבן שלי לא אובחן על הספקטרום אבל יש לו מספר סימפטומים שנראים כמו על הקצה,
אחד הסימפטומים זו רגישות חושית גבוה במיוחד,
היום הוא התלונן שדבר מה מפריע לו באוזן הגענו לרופא ילדים דחוף זה לא הרופא הקבוע שלו, הוא הפנה אותנו דחוף לאף אוזן גרון
שהיה באותה השעה בסניף מדובר ברופא בכיר וידוע, נכנסתי עם הבן שלי לרופא ואמרתי לו שיש מצב שיהיה קצת קשה לבצע בדיקה כי בני מאוד רגיש, חשבתי לתמימותי שאני אזכה להבנה,
לא רק שבני לא זכה להבנה התבצעה בדיקת אוזניים ברוטלית, לאחריה זה עוד לא הספיק הוא ניסה לבדוק את בלוטות הצוואר ושבני התנגד הוא תפס את ראשו בחוזקה, והמראה היה מאוד
קשה לצפייה, הבן שלי יצא המום לגמרי וגם אני יש לציין, הבן שלי אמר לי שהוא חשב שהרופא הבכיר והידוע כמעט הוציא את הראש שלו, הבן שלי כרגע בטראומה ושלא לדבר שלא קבל שום עזרה וטיפול
אני לא יודעת מה לעשות הרי להתלונן אסור על רופאים, הבן שלי גם אם יהיה זקוק למומחה יחשוש עכשיו להגיע,
אני פ-שוט אובדת עצות..
לכל אדם מגיע בדיקה אנושית מרופא כל וחומר ילד ולאחר מכן מתפלאים שמפתחים חוסר אמון ברופאים, מזה בדיוק זה מתחיל..

dina199

New member
יש חוק זכויות החולה.

אז כן ניתן להתלונן.
ואני מבינה מה עבר על הבן שלך עם בלוטות הצוואר . אני בעצמי לא מסוגלת להחזיק מעמד כשמנסים לבדוק לי אותן.

שלומות0

New member
השאלה שלי

מה יעזור להתלונן
שיש את המילה שלי ושל הבן שלי
מול רופא בכיר מאוד,
ויש גם חשש מלהגיש תלונה ונקמנות לאחר מכן..

dina199

New member
אי אפשר לדעת מראש.

אבל זו כל הסיבה לקיום החוק. שאפילו הרופאים הכי בכירים הם לא מעליו.
אני בעצמי פעם לא זכרתי שיש חוק כזה. אבל דווקא רופא הזכיר לי עליו ,כשאמרתי לאותו רופא : 'איך אפשר להתווכח עם רופא ? (כי הוא שאל למה לא התווכחתי עם רופא מסויים). הוא אמר לי 'בימינו יש חוק זכויות הרופא והרופאים יודעים את זה טוב מאוד'.

למעלה