רוצה להתייעץ

שוקו29

New member
רוצה להתייעץ

יצרתי קשר עם בחורה חמודה המעוניינת להיות אם פונדקאית. היא בהלכי גירושין כרגע ומועד הגירושין הוא סוף אפריל לדבריה לא צפויים עיכובים.-האם הועדה יכולה לפסול מועמדת בגלל עיניין זה? כמו כן יש לה שני ילדים בני יותר משנה. לאחר הולדת הגדול היא מיד נקלטה להריון אך היתה הפלה טיבעית . בהפרש של כמה שנים הם תכננו ונכנסו להריון עם הילד השני -מה דעתכם? האם יש בעייתיות עם זה? תודה שוקו

בנושא הגירושין

עפ"י החוק על הפונדקאית להיות גרושה לפחות שנה.. היו תקדימים שהוועדה אישרה פונדקאיות שהיו גרושות פחות משנה (הפונדקאית שלנו לדוגמא). מה שיותר חשוב להם הוא כמה זמן היא פרודה מבן הזוג שלה ומה כתוב על כך באבחון הפסיכולוגי.. לגבי ההפלה... ממליצה לך לבדוק מול הרופא שלך , לדעתי לא צריכה להיות עם זה בעיה, אבל אני לא רופאה ולא יושבת בוועדה... בטח מירב תוכל לענות לך בצורה יותר מדוייקת.. שיהיה בהצלחה !

מירבי*

New member
בוקר טוב שוקו../images/Emo42.gif

על פי דרישות הועדה, צריכה לעבור לפחות שנה ממועד הגירושים ועד הרגע בו יאשרו את הפונדקאית. זה נכון שיש מקרים חריגים בהם מאשרים גם לפני שחלפה שנה וזאת כשניתן להוכיח שהפרידה היתה הרבה קודם ורק העניים הבירוקרטי של הגירושים נדחה, זה לא פשוט ולא מקצר בהרבה את התהליך. לגבי הלידות, לא נראה לי שיש בעיה, הפלה טבעית אחת ואחריה הריון ולידה תקינים לא מהווים בעיה. בהצלחה

שוקו29

New member
המשך התייעצות-דיברתי שוב עם הפונדקאית המיועדת

והבנתי ממנה שהיא פרודה כבר מאוגוסט שנה שעברה ומאז היא גרה בדירה שכורה. בסוף אפריל היא תקבל את הגט. באשר להפלה- ההפלה הייתה לאחר לידת הילדה השניה והאחרונה ,אחריה היא נכנסה להריון אך עברה הפלה מלאכותית-מה דעתכם? והאם כדאי לברר את עיניין אצל אביבה נמרודי לפני שנכנס לתהליך ממש? תודה שוקו שבוע טוב

הכי טוב לדבר עם אביבה על כל הפרטים

חבל להשקיע סתם ביצירת קשרים והתקדמות בהתהליך אם אין סיכוי בכלל, ואת זה אביבה תוכל לומר לך.

אני מסיכמה על אוריתוש

יחד עם זאת ממליצה לך להתיעץ עם הרופא שלך !! אני בטוחה שהוא, עם הניסיון הרב שלו, יוכל להגיד לך אם הוא כרופא או כחבר בוועדה היה מאשר אותה... אני אישית לא בטוחה שהייתי הולכת על זה... נשמע לי ריסקי מדיי. דרך אגב, שמחתי לדבר איתך ולהכיר, תהיי בקשר
שיהיה חג עצמאות שמח

למעלה