רוצה להתייעץ

רוצה להתייעץ

אני סטודנטית באוניברסיטת ת"א, סיימתי שנה א' במדעי החיים והבנתי שמקומי לא במחקר, ונקשרתי מאוד ללימודי ריפוי בעיסוק. השאלה היא אם הייתם ממליצים לי להפסיק את התואר במדעי החיים ולהתחיל שנה הבאה את התואר בריפוי בעיסוק או להמשיך עם התואר במדעי החיים ולוותר על החלום לעסוק בריפוי בעיסוק. שאלה נוספת: איפה לדעתכן הכי מומלץ ללמוד לתואר ריפוי בעיסוק?

Mנטה

New member
איך אפשר להמליץ על דבר כזה ? ../images/Emo2.gif

אם זה החלום שלך, לכי על זה. את שואלת אם להגשים חלום או לוותר עליו כי למדת שנה אחת משהו אחר ? אני לא מבינה את השאלה

../images/Emo20.gifבחירות

כשאני למדתי לתואר ראשון היו לפחות שלושה ארבעה סטודנטים שהתחילו משהו אחר( עבודה סוציאלית, חינוך מיוחד,הוראה) ראו שזה לא בשבילהם והתחילו מחדש בריפוי בעיסוק. מכירה גם סטודנטית שהתחילה רפואה ובחרה להמשיך דווקא בריפוי בעיסוק. האם זה מומלץ? לא מומלץ ללמוד משהו שאת לא רוצה לעסוק בו. להשקיע מספר שנים, זמן וכסף ואחר כך להצטער. מותר להתחרט, לשנות, למצוא את התחום שהוא "החלום" שלך כמו שאמרת. אם את בטוחה שריפוי בעיסוק הוא התחום שמעניין אותך, אם ראית טיפולים, ביקרת בקליניקות, שוחחת עם מרפאות בעיסוק אם את בטוחה שתוכלי להתקבל ללימודי ריפוי בעיסוק באחת האוניברסיטאות. תעשי שינוי, יש לא מעט אנשים שעשו בדיוק אותו דבר. אולי על סמך חלק מהקורסים שכבר למדת תוכלי אפילו לקבל נקודות זכות לתואר. על כל מה שלא תבחרי, בחירה נעימה, זה לא שפוט אבל רק את יכולה להחליט מה טוב בשבילך.

למעלה