רוצה להתייעץ

מצב
הנושא נעול.
רוצה להתייעץ

רוצה להתייעץ
בתחילת יוני אני אמורה לעבור החזרה בזיגי, אבל המחזור שלי דווקא החודש מאחר. כדי שנספיק לבנות את הרירית עד אז, הרופא רשם לי תרופה שנקראתPRIMOLUT NOR. האם מישהו שמע על התרופה? שאלה נוספת: בהנחה שאכן אקבל בימים הקרובים בעזרת התרופה, יהיו לי זמן קצר משבועיים כדי לבנות רירית. האם מישהי קיבלה אסטרופם תקופה הקצרה משבועיים? אני מודאגת, אודה לכם על תשובותיכם

tomy308

New member
בהצלחה

רוצה להתייעץ
בתחילת יוני אני אמורה לעבור החזרה בזיגי, אבל המחזור שלי דווקא החודש מאחר. כדי שנספיק לבנות את הרירית עד אז, הרופא רשם לי תרופה שנקראתPRIMOLUT NOR. האם מישהו שמע על התרופה? שאלה נוספת: בהנחה שאכן אקבל בימים הקרובים בעזרת התרופה, יהיו לי זמן קצר משבועיים כדי לבנות רירית. האם מישהי קיבלה אסטרופם תקופה הקצרה משבועיים? אני מודאגת, אודה לכם על תשובותיכם
בהצלחה
לגבי התרופה לא מכירה,אני בשביל לקבל מחזור לקחתי תרופה אחרת, לגבי הרירית אני לקחתי 12 יום פריגנובה בשביל הרירית והיתה לי רירית יפה,אז אין לך מה לדאוג, ובהצלחה!

פרוגסטרון ? אם כן, זה בכדי

רוצה להתייעץ
פרוגסטרון ? אם כן, זה בכדי
שתקבלי מחזור, אני קיבלתי את הכדורים כשבוטלה לי ההחזרה והייתי בדיכוי מביוץ. שוב, אם כתוב שהכדורים הקטנים האלו מכילים פרוגסטרון.. אז, הם מיועדים להחזיר אותך למחזור. בהצלחה.

אדוינה

New member
הי גלית וגדעון!

רוצה להתייעץ
הי גלית וגדעון!
אני לא רוצה להטעות אתכם,וייתכן מאוד שאני טועה!!! למיטב ידיעתי לאחר הפסקת הפרימולוט את צריכה עוד לקבל מחזור ורק אז להתחיל ביום השני של המחזור אסטרופם. איך כל זה יקרה בשבועיים? אנא בידקי ועדכני!

תודה לכל המשיבים, החלטנו

הי גלית וגדעון!
אני לא רוצה להטעות אתכם,וייתכן מאוד שאני טועה!!! למיטב ידיעתי לאחר הפסקת הפרימולוט את צריכה עוד לקבל מחזור ורק אז להתחיל ביום השני של המחזור אסטרופם. איך כל זה יקרה בשבועיים? אנא בידקי ועדכני!
תודה לכל המשיבים, החלטנו
בשלב זה לא לנסוע בעוד שבועיים,ולא לקחת את התרופה לזירוז המחזור. למרות שמאוד צפינו לנסיעה, חשוב לנו להרגיש בטוחים בתהליך, ולא לעשות דברים שנראים לנו מעוררי ספקות מתוך לחץ.

5nela

New member
מסכימה עם אדוינה

תודה לכל המשיבים, החלטנו
בשלב זה לא לנסוע בעוד שבועיים,ולא לקחת את התרופה לזירוז המחזור. למרות שמאוד צפינו לנסיעה, חשוב לנו להרגיש בטוחים בתהליך, ולא לעשות דברים שנראים לנו מעוררי ספקות מתוך לחץ.
מסכימה עם אדוינה
הPRIMOLUT NUR דומה בהרכבו לפרוגינובה והוא למעשה בונה את הרירית, בחפישה כדורים בשני צבעים הלבנים המכילים אסטרידיול והכחולים המועטים ביחסיותם לקראת סוף החבילה מכילים פרוגסטרון. הם ניתנים בדרך כלל להסדרת המחזור, או כטיפול תומך כהכנה לתרומה, אז יכול שהרופא לא בנה בכלל על הופעת המחזור והכין את הרירית לתרומה בהנחה שלא תקבלי מחזור תחת דיכוי. אבל לא הייתי סומכת על זה כי אני כן קיבלתי מחזור בדיכוי ויכול להיות שלא היית מוכנה בזמן. צר לי על הביטול, אם את לא בטוחה, אז לא. בהצלחה לפעם הבאה.

adamama

New member
../images/Emo207.gif מנצלת לשאלה

רוצה להתייעץ
מנצלת לשאלה
אני לא מצליחה להבין מהקישורים שלמעלה איך בדיוק עושים את הסיכרון ביני לבין התורמת. במיוחד מסקרנת אותי השאלה מה קורה עם הזקיק שלי בתהליך? האם מדכאים אותו? האם מאפשרים לו לבייץ כדי ליצר גופיף צהוב? אשמח לתשובות.

אדוינה

New member
הי אדממה.

מנצלת לשאלה
אני לא מצליחה להבין מהקישורים שלמעלה איך בדיוק עושים את הסיכרון ביני לבין התורמת. במיוחד מסקרנת אותי השאלה מה קורה עם הזקיק שלי בתהליך? האם מדכאים אותו? האם מאפשרים לו לבייץ כדי ליצר גופיף צהוב? אשמח לתשובות.
הי אדממה.
אם יש לך זקיקים וביוצים אז נותנים מדכאים. תאורתית אולי אפשר אך קשה לעשות סינכרון אם יש ביוץ עצמוני. מצרפת כם עבורך את גרף סינכרון. שיהיה בהצלחה!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה