רוצה להתייעץ איתכן

navonlaw

New member
רוצה להתייעץ איתכן

לפני שנה לפרסקופיה, אנדו' בשחלה שמאל. החודש- שנה אחרי בדיוק נמצאה שוב אותה ציסטה באותו גודל ובאותו מקום בוודאות אנוד'(מראה עכור) זה התגלה בבדיקה הראשונה שערך לי פרופ' מרגליות שהחלטתי להגיע לרופא פריון. חששתי מניתוח נוסף. הוא הרגיע ואמר שלא ינתח שוב אלא "יעקוף" את הציסטה עם טיפולים הורמונליים.ואז 9 חודשי הריון ידכאו את הציסטה והיא תיעלם. עברתי חודש מוטרף- 7 ימים פיורגון 50, וזריקת המחץ אוביטרול (היו זקיקים והכל נראה מצויין...) הרגשתי רע מאוד ולחצתי להיבדק- הגעתי לאולטראסאונד וגילו כי שתי השחלות מוגדלות, מלאות בבממצאים.והרחם מלא בנוזל. עברתי כאבי תופת ומנוחה מלאה אני כבר עשרה ימים בית לא יכולה לזוז, נפוחה. היום- בדיקת הריון- שלילית כמובן. קיבלתי מחזור מטורף המון דם וכאבים - אך יש הרגשת הקלה של הכאבים שהיו כל הימים האלה. עוד יומיים אולטראסאונד- ואז אשב עם הפרופסור להמשך טייפול. סליחה ע להאורך אבל חשוב לי הרקע. עכשיו- מה דעתכן? מה לעשות? הוא אמר בפירוש שהשחלות רגישות ושהגבתי בטירוף. עכשיו אני מבוהלת לגמרי. כדאי ללכת על הזרעות החודש? דקא? לבקש IVF? האם ניתן רק לאחר חודש אחד של טיפולי פריון אבל עם אנדו' ונסיונות (עצמוניים) של שלוש שנים להרות? אל תשכחו שאני רגישה מאוד בנוסף לפחדנית (נוראית- אני שונאת את עצמי על כך) אני מפחדת להפוך לשפן נסיונות אולי תוכלו לתת עצות מנסיונכן.אל תחסכו במילים. תודה מראש!!!!!!!!!

כתבתי לך מס' פעמים בעבר

ואכתוב לך שוב- הזרעות אינן מומלצות לבנות אנדו'. אינך מקבלת את הטיפול הנכון. דיכוי ארוך אפילו של חצי שנה יכול להיות טוב לאור מצבך. בהצלחה

liatsw1

New member
מצטרפת לדבריה של בואינג

בס"ד מנסיון ההזרעות רק החמירו את המצב. מרבית הרופאים ממליצים ישירות על ivf. רצוי גם דיכוי ארוך בין טיפול לטיפול. וכמובן לפנות לרופא שמבין בשני העולמות: אנדו ופריון. המומלצים כאן בפורום הם: משיח, זיידמן ושולמן. אני לא מכירה את מרגליות ולכן לא יכולה להגיב על הטיפול וההחלטות. בהצלחה.

גל 4

New member
דיכוי, דיכוי ועוד דיכוי... לפני שאת

ממשיכה ובודאי לא הזרעות בדיוק בכדי שלא תגיעי למצב שאת נמצאת בו עכשיו. IVF המשלב דיכוי ארוך ואין צורך להיות שפן נסיונות אלא לדעת לדעת לדעת ... כמה שיותר על מצבך ומהן האופציות שלך. אל תשנאי את עצמך, כולנו מפחדות מהכאבים ומהטיפולים. חרדה זה החלק הנורמלי של העניין. זריקות דקא/גלולות ברצף ואז המשך בירור לגבי הריון בIVF.רצוי להתייעץ במרפאה בתה"ש. בהצלחה.

ליבי1977

New member
צר לי לומר לך (מנסיון מר מאוד...)

הטיפול הזה לא מתאים לך... פשוט לא מתאים.... אי אפשר לעקוף את האנדו... פשוט אי אפשר.. הגירוי עם כל ההורמונים האלה הוא עושה עוד יותר רע... אין פתרון אחר מאשר IVF (והשד לא כ"כ נורא, את יודעת.... ) אני עברתי שתי לפרוסקופיות (רק בגלל שהיה לי רופא מטומטם שחשב גם הוא "לעקוף" את זה) היום אני יודעת שהוא טעה וכמובן, אני טעיתי בבחירה שלו גם בבלינסון (איפה שעברתי את ה IVF) התפלאו "איך לא הגעת אלינו לפני זה? למה שני ניתוחים?".... בנוסף, לא מזמן הייתי בתל השומר (אצל סוריאנו) וגם שם נדהמו איך לא הפנו אותי כבר מזמן לIVF ומשכו אותי עם ההזרעותהאלה... חבל על הזמן שלך! על הכאבים! על הסבל! באמת באמת! מכל הלב!

למעלה