רוצה להתייעץ איתכן/ם ...

DMX38

New member
רוצה להתייעץ איתכן/ם ...

אני והחבר כבר עוד מעט 5 שנים יחד, וגרים יחד שנתיים. הוא לומד כרגע מקצוע שידרוש ממנו בעתיד לעבוד שעות לא קונבנציונלית, ואפילו אפשרות לא פסולה שיקפיצו אותו בשעות הלילה. מפחיד אותי מה יקרה למערכת יחסים שלנו כשהוא במקצוע שלו יעבוד שעות מטורפות ואני 08:00 עד 17:00. הבעיה היא שבמצב רגיל יכולתי להתנחם בסופי שבוע וחגים אבל גם פה הם לא יהיו. לפחות לא בשנה - שנתיים הראשונות, וזה החלום שלו, והוא רוצה בזה מאוד, ואני שואלת את עצמי אם זה אפשרי לקיים מערכת יחסים כזו?

Nataly A

New member
אני במערכת יחסים כזאת

הבחור שלי עובד בעבודה שגם שם הוא מקבל משמרות כמו 23 בלילה עד 8 בבוקר, בימי שישי גם. הוא עובד גם בימי שבת (8 בבוקר עד 8 בערב) וכמובן גם בחגים וערבי חג - אמנם כל שבוע זה משתנה, אבל זה מטריף את השכל לפעמים, שלא לדבר על זה שזה דופק את מחזור השינה והחיים בכלל. מה לעשות? הוא רוצה להתקדם בתחום הזה, זה הדרישות של מקום העבודה - חיים עם זה ולומדים להפיק את המיטב. אני חושבת שזה חשוב שהוא יעבוד במשהו ש'עושה לו את זה', כי לא נראה לי שזה הוגן לבקש מאדם להיות תקוע בעבודה לא מספקת, לא מעניינת ומחורבנת - אם יש לו אלטרנטיבה אחרת. ברור שצריך לשקול עוד גורמים, אם יש ילדים, כסף וכד'...אבל אם זה לא השיקול, לדעתי אפשר להסתדר. אם משעמם לך כשהוא לא שם, את יכולה לבוא לקטר לי במסנג'ר, אני אבין...

DMX38

New member
../images/Emo6.gif

בנתיים הוא רק מתמחה אז יש לי עוד כמה חודשים של שינה רציפה, אני פשוט לא יודעת איך אני אשן בלעדיו או אהיה בכלל בלעדיו שעות ארוכות.. בנתים אין ילדים ולא יהיו עד שלא יתבסס בעבודה שלו כי זה בטוח יתסכל אותו כשהוא ירצה לראות אותם ואני לא אתן לו לוותר על החלום שלו....

Nataly A

New member
גם אני הייתי לחלוטין בסרטים על

לישון לבד פתאום. בהתחלה היה לי מוזר ובודד, אח"כ גיליתי את נפלאות המיטה הריקה - כולה שלי, אין גניבות של שמיכה, אין נחירות, אף אחד לא מעיף עלי איזה יד פתאום באמצע הלילה...

DMX38

New member
אצלי זה טיפה אחרת..

הוא מחבק אותי כל הלילה...
קיטשי קיטשי אבל מדהים!

Nataly A

New member
אני לא הייתי מסוגלת לישון ככה כל

הלילה. אחרי שלב מסויים אני רוצה להתכרבל עם הפוך שלי (שאיתה אני ישנה כל השנה)... הבעיה איתו זה הנחירות

DMX38

New member
טפו טפו טפו

בלי עין הרע.. אין. אבל לכי תדעי עם שעות העבודה שלו הוא עוד יכול לפתח..

בוודאי ובוודאי../images/Emo150.gif

אפשר גם אפשר...הכל עניין של לקבל הכל בפתיחות בסבלנות בפשרה.. את רושמת כך לפחות לא בשנה - שנתיים הראשונות, וזה החלום שלו, והוא רוצה בזה מאוד ואני שואל אותך...אם זה החלום שלו למה לא לפרגן לו..מה רצית שבמשבר בראשון הוא יטיח בך שאת הרסת לו את החיים כי לא נתת לו להגשים את עצמו... וממשיכה ורושמת ואני שואלת את עצמי אם זה אפשרי לקיים מערכת יחסים כזו? האם האושר שלו פחות חשוב לך מהאושר שלך..ונניח שהמצב היה הפוך..האם הוא היה מוותר לך..האם היית מעזה לבקש לוותר על חלומך.. רק לידיעתך ..כשהכרנו אני וגרושתי עבדתי בעבודה מטורפת שכללה הרבה שעות עבודה..הקפצות המון מתח ..ואת יודעת מה..המשכתי בעבודה זאת עוד לאחר שהתגרשתי עשור שנים לאחר מכן..ולגבי הזמן..האמיני לי שמצאתי זמן .. במיוחד להיות עם בנותיי..לקיים משפחה לתפארת..ולא זו לא הייתה הסיבה לגירושין...אלא דברים אחרים לחלוטין.. בקיצור הפחד שלך אולי מובן לי אך ממש לא מוצדק..תזרמי..ותחיי את החיים תראי שהשד אינו נורא כל כך.. מחזיר... את הזמן לפרופוציה

בטח שאפשר

אני מכירה בחורה שכל יום בעלה מגיע אחרי שהילדים במיטות ופעם בשבוע לא מגיע בכלל. לא הרבה נשים היו מוכנות לכך אבל הם מאושרים. למה? כי היא מקבלת את זה ומוכנה לחיות ככה. ויש יתרונות. כי יש בעל שמגשים את עצמו ומאושר ונותן לה חזרה בשברים אחרים. אז בסופו של דבר זו החלטה שלכם.

למעלה