רוצה להתייעץ איתכם

חמודה

New member
רוצה להתייעץ איתכם

שלום לכולם. אני מאוד מתעניינת בנושא בו דנים בפורום ויש לי תהייה שהייתי רוצה לדבר איתכם עליה, היא לא קשורה כל כך לפורום אבל היא קשורה אליו בצורה עקיפה. אז ככה...אני מכירה בן-אדם שטוען שהוא רואה רוחות, וושהן אומרות לו מה יהיה בעתיד ודברים כאלו...ואני דיי מאמינה לו. אז דיברתי איתו והוא אמר לי שמשהו שאני ממש רוצה לא יקרה... כלומר, אני אתן לכם דוגמה- נגיד יש לי חלום להיות רופאה, אז הוא כאילו אמר לי שאני בחיים לא אהיה רופאה. ומה שהוא אמר שבר לי את הציפיות ואת האמונה ואת הרצון להשקיע כדי להגיע לתוצאות כי הוא אומר שאני לא אצליח. ואני מפחדת אז אני שואלת אותכם, אתם חושבים שזה אפשרי דבר שכזה?

mr nice guy

New member
אוקיי, כנסי בבקשה :)

דבר ראשון, למרות שהשתפרנו, הפורום עדיין קצת איטי בתגובות אבל סבלנות וכולנו ננסה להגיב בהקדם. קודם כל, דבר ראשון, למרות שאני אחד שלא מאמין גדול ברוחות רפאים ואני סקפטי למרות שהלב נוטה להאמין ויש סיפורים שאתה ממש אומר- בואנה, אין לאדם כזה מה לשקר, ואולי באמת זה קרה. אבל העניין זה לא אני זה המקרה שלך, החבר שלך יכול להיות שהוא רואה את העתיד בעזרת הרוחות, אם את מאמינה לו ולמשל יש לך הוכחות והכל, בהחלט יכול להיות שזה נכון. שנית, זה לא אמור להשפיע עליך בכלל. נכון זה תמיד טוב לקבל חוות דעת נוספת במיוחד ממישהו שרואה עתידות לפי נסיונך, אבל אולי כן תצליחי בסוף? אולי האמונה והרצון שלך יעלו על כל מה שהרוחות אומרות? אולי פעם אחת הרוחות טעו? העצה שלי היא שתמשיכי כלום, ולהפך- שזה רק יגרום לך להשקיע יותר. אבל שוב, לא בראש בקיר, אם את רואה בשלב כלשהו שיש רצף גדול מאוד וכמעט בלתי אפשרי של אירועים שאת מרגישה שמשהו לא רוצה שתהיי רופאה, תחשבי על זה שוב. התשובה שלי במישור שאני ואת מאמינים ביחד ב-100% שמה שהבנאדם שרואה עתידות באמת רואה את אותן רוחות ואת העתיד.

I am a freak

New member
אנשים מבחוץ הם לא מה שהם מבפנים

שלום חמודה (תרתי משמע
), דבר ראשון, עד כמה שאני יודע- זה אפשרי. אני אישית לא הייתי מסתמך על רוחות כדי לחזות את העתיד, מכמה סיבות שונות (לא לנושא). הכי חשוב זה לדעת מה לעשות עם המידע שיש לך. לדעתי, להקשיב לאדם ולקחת כתורה את כל מה שהוא אומר זו טעות. אבל, לשלול לגמרי את מה שהוא אומר- זו גם טעות. לדעתי, אם מילים שמישהו אמר יכלו לשבור את הרצון שלך להשקיע בעתיד שלך, הייתי אומר שהרצון שלך בכלל לא חזק.
אז- לפני שאת בכלל מקשיבה לאנשים שחוזים את העתיד, אני חושב שכדאי לך לעבוד על כוח הרצון שלך- כי, אם בכזו מהירות את מוותרת על החלומות שלך, אני חושב שאם אפילו סתם אדם ברחוב היה אומר לך שאת לא תצליחי, היית נשברת
תאמיני בעצמך, "אין דבר העומד בפני הרצון" תחשבי על זה, הפריק.

קרנוש21

New member
סוף סוף שאלות לעניין כמו שאני אוהבת

אז ככה זה לא אפשרי!!!!!!!!! הבן אדם אכן רואה מה שהוא רואה וכד'אין ספק בכך אבל את??? מה את קשורה לכל העסק? אין שום קשר בין אחד לשני ואם הוא אומר לך מה לא תיהיי אז למה הוא לא אומר לך מה כן תיהיי??? יש לברר אם מה בדיוק הוא מתעסק בדרך כלל רוחות הם לא מהצד של האור של הטוב ושל האהבה ויתכן אפילו כי הרוח שדיברה איתו ואמרה לו את הנ"ל היא רוח שבעבר היה לה סכסוך איתך והיא רוצה לנקום בך כעת והיא החליטה לשבור אותך לנפץ לך את הציפיות לגבי חלומך אכן רוחות הן לרוב שטוטניקיות שכאלו ואין להסתמך עליהם כלל לפי דעתי אני מתעסקת אך ורק עם האור ומדריכים ומלאכים ואלוהים וכלל לא עם מה שלא האור ואהבה קודם כל תכניסי לך לראש אין ממה לפחד! אל תפחדי מכלום! אלוהים חזק מהכל ואת איתו לכן אף אחד לא יכול לפגוע בך! ויכול להיות שסתם הרוח התלוצצה .... זה משחק שלהם יום טוב חדומה רק אור ואהבה!!!

חמודה

New member
תודה לכולם

דבר ראשון תודה רבה לכולכם עם התגובות דבר שני...זה לא שהחלטתי לוותר על מה שאני רוצה להיות {ו...אני לא רוצה להיות רופאה זו פשוט הייתה דוגמה} ואני לא אוותר על מה שאני רוצה אבל בכל זאת זה קצת הורס כי אם הייתי בוחרת להאמין במה שהוא אמר לי במאה אחוז אז זה כאילו אין מטרה לכל החיים האלו שלי. אז תודה רבה לכל מי שניסה...בהחלט הרגעתם אותי ואני אשמח לדעת עוד מידע על תקשור עם רוחות. האא..וmr nice guy לא כל כך הבנתי למה התכוונת שאמרת בסוף המשפט: "התשובה שלי במישור שאני ואת מאמינים ביחד ב-100% שמה שהבנאדם שרואה עתידות באמת רואה את אותן רוחות ואת העתיד."??? אז אם תוכל להסביר למה התכוונת אני אשמח. תודה מראש לכולם

I am a freak

New member
אני חושב שאני הבנתי......./images/Emo13.gif

אני חושב שהוא התכוון לכך שכל מה שהוא כתב בהודעה (התשובות והכול) יצא מהנחה שהאיש אכן רואה רוחות ובעזרתם מחזה את העתיד. הוא לא יודע (גם אני לא) אם הוא אכן יכול לעשות דבר כזה (אני הייתי מניח שהוא לא) ולכן הוא יצא מנקודת הנחה שהוא יכול.... הפריק.

mr nice guy

New member
בדיוק כמו ש i am a freak

אמר, התשובה שלי, בגלל שאין לי ידע כ"כ ברוחות והכל ואני לא יודע אם זה ייתכן או אפשרי, בעצם עכשיו אני יודע שכן.... אז התשובה שלי הייתה מנקודת הנחה שמה שהידיד שלך אומר הוא נכון.

../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

כן דבר כזה אכן אפשרי... הינה הסיפור שלי... ישד איזה אדם אחד שגר בכפר ערבי (אבל הוא יהודי) לני רצח רבין הוא בא עליו ואמר לו שמישהוא רוצה להרוג אותו אבל רבין לא הקשיב לו...וכך אכן היה אחרי זה הוא בראש ממשלה ואמר לו שעוד מאט יבוא על ישראל גם פיגועים והוא סילק אותו ולא האמין לו... וכך אכן היה אחרי זה לפני שהתאומים נפלו הוא בא שוב לראש הממשלה ואמר לו שצריך להגיד לאמריקנים שהתאומים יפלו כי אומד להיתנגש בהם מטוס הוא לא האמין לו וסילק אותו שוב... וכך אכן היה... בת דודה שלי הלכה עליו והוא אמר לה מה יהיה בעתיד וכל משהוא אמר היתגשם... אני כן מעמינה בזה... ושכחתי להוסיף משהוא חשוב הוא בא לשם לגמרה בחינם הוא עושה את זה כדי לעזור לאנשים וככה הם מסלקים אותו תארו לעצמכם הרגשה שכזו ממש מעליב

למעלה