רוצה להתייעץ איתכם

orly70

New member
רוצה להתייעץ איתכם

שלום פורום יקר רוצה אני להתייעץ איתכם בעיקר המתקשרים שביניכם, יש לי פריצת דיסק אני כבר חודשיים וחצי בבית, המצב קצת השתפר לאחר דיקור סיני אך מתקדם מאוווד לאט, כמובן שאני הולכת לרפואה קונבנציונאלית והכל היום יש לי תור לרופא מומחה אביא לו בדיקת mri ויציע לנו מה אפשר לעשות, אני חוששת מאוד מניתוח אני מרגישה שאיני צריכה ורציתי גם להתייעץ איתכם אם מישהו יהיה מוכן בעזרת תקשור אולי להגיד לי אם יש לו רעיון מה צריכה לעשות כדי שהמצב ימשיך להשתפר כמו למשל אם מרגיש ששיטה מסוימת תעזור לי יותר וכו', כמובן שזה לא מחליף ייעוץ רפואי פשוט מה שמקבלת שם זה יותר הפניה לזריקה לגב וכו' ומחפשת משהו יותר רגוע טבעי כמו למשל פזיותרפיה, או שיטת אלכסנדר וכו' אך יש כל כך הרבה דברים ואין לי כסף לשפוך על הכל , בקיצור אם למישהו פה יש הרגשה תחושה מה כדאי לי לעשות אשמח מאוד לשמוע על כך המשך יום נפלא :)

crazy cayote

New member
אורלי היקרה

לא יכולתי שלא לשים לב לבקשתך . תראי אין לי את הפרטים שלך אז המסר שלי יכול להיות לוקה בחסר אשמח אם תתני את הפרטים שלך כי אז אוכל לשפוך יותר אור על המקרה שלך בכללי יש פה מסר אלייך ללכת ולחקור את סבא ואת סבתא שלך ולנסות למצוא איזשהי תכונה משותפת לכם שגורמת לך לכאביי גב עד כדי פריצת דיסק.זה יכול להיות כל דבר אבל מרגיש לי שזהו הרגל רע אצלך במשפחה שגורם לנזקים.מצאי את זה וחקרי את זה אני מקווה שעזרתי לך קצת באהבה קורי גבריאל רגב

orly70

New member
תודה על תגובתך ופרטים עליי

שמי המלא אורלי בליזובסקי, עתה כמה חודשים לאחר שהתחתנתי זה אורלי גרבר תאריך לידה 4.12.81 אשמח אם תוכלי לכוון אותי עוד, לגבי הרגל רע יש יל השערות לגבי עצמי שאני לחוצה ולוקחת יותר מידי דברים על עצמי מבחינה נפשית וכו', אך בנוסף חשוב לי לדעת אם להתחיל טיפול אלטרנטיבי כרגע כמו למשל פלדנקרייז כאשר עדיין יש לי כאבים או לחכות שאקבל את הזריקת אפידורל שאמורה לקבל ואז להתחיל בתרגילים תנועתיים לגוף כי חוששת להחמיר את מצבי.

אני לא יודעת אם זה יעזור כי לא התנסיתי אישית:

במקרה ראיתי ראיון עם הממציא של 'אהבה רבה', שגם לו, אגב, היתה פריצת דיסק, ( והיא הוותה טריגר, לחיפוש ובדיקה של שיטות לא קונבציונאליות) מעולם לא התנסיתי בשיטה הנ'ל,( 'אהבה רבה ' ) ואין לי מושג גם, באיזה תשלום מדובר... לגבי זה שאת לחוצה - אחרי שרופא יאשר לך שאת בריאה, אני אישית ממליצה על יוגה. זה מצויין מכל הבחינות, לדעתי.( וזה כבר מהתנסות אישית שלי
) הרבה בריאות.

crazy cayote

New member
היי אורלי

טיפולים אלטרנטיביים תמיד מומלצים גם אם זה לא יעזור זה לא יזיק ועל כמה שאני יודע טיפולים אלטרנטיביים תמיד עוזרים.תמיד. תראי אורלי מה שאני מקבל זה תשובה חיובית לטיפולים אלטרנטייבים, טיפולי הילינג יעזרו הרבה אבל יש פה דגש על עבודה של שיחזוריי גלגולים והכי חשוב בשבילך היא עבודת נשימה לשחרור לחצים נפשיים.כמובן עם מטפל מוסמך לזה.את צריכה לשחרר דפוסי חשיבה שמרשים לך לקחת על עצמך המון אחריות שלא שלך .יש עלייך המון המון נטל ולחצים .זה קשור גם לגלגולים שחווית בעברך הקארמתי.צאי מתוך ההרגל הזה הוא לא עוזר לך בחיים אלה רק מעט אותך.רוב העבודה פה היא על הנפש שלך שחוותה לא מעט סבל בגילגולים עברו. באהבה רבה קורי גבריאל

רותי 11

New member
אורלי היקרה - החשוב ביותר

הוא להבין את הגורם לבעיה ואז הטיפול האנרגטי שתעשי פשוט יעבוד טוב יותר. אבל אם לא תטפלי בגורם לבעיה שוםטיפול אנרגטי לא באמת יעשה \עבודת עומק

orly70

New member
תודה ושאלה

תודה רבה על תגובתך, יש יל שאלה אני חושבת להתנסות בפגישת הילינג אצל מטפלת שעוסקת בשיטה של אריק פרל התחברות מחדש האם אתה מכיר מישהו שהתנסה בכך האם כדאי לפי דעתך.

רותי 11

New member
אני עברתי טיפול

בשיטה הזאת, אם זה עוזר לבעיה שיש לך לא יודעת. אני סתם עברתי את זה כחוויה

crazy cayote

New member
אורלי

אני לא מכיר את השיטה אבל ההרגשה שלי היא מאד חיובית בזה,אז צאי למסע ההתחברות מחדש ותעדכני את הפורום.תמיד טוב לשמוע עדכונים.ותשתפי אותנו בזה. בהצלחה אהובה יקרה קורי גבריאל

למעלה