רוצה להתייעץ איתכם

רוני48

New member
רוצה להתייעץ איתכם

שלום, קוראים לי רונה ואני בת 12 וחצי. יש משהו שמאוד מפריע לי- אני ילדה דיי מקובלת בשכבה, יש לי המון חברות, כיף לי בבית הספר אבל דבר אחד מאוד חשוב מפריע לי- אני לא מצליחה ליצור שום קשר עם בנים ! אין לי בכלל בכלל ידידים, יש בנים בשכבה מאוד נחמדים שאני מאוד רוצה להיות ידידה שלהם ואני יודעת איך קוראים להם וגם הם איך קוראים לי בכלל שיש לי המון חברות שהן ידידידות מאוד טובות שלהן אבל אני לא אומרת להם שלום, אם אני מתחילה שיחה עם בן ישר מתחיל לדפוק לי הלב, נגיד שאני עם חברה ואנחנו מדברות עם בן אני לא מוציאה מילה כי אני פתאום מתביישת ואני ממש לא ילדה שקטה ! זה מגיע למצבים ממש מביכים כי כן יש לי חברות מאוד מקובלות ואנחנו מין חבורה כזו ונגיד אנחנו מסתובבות ביחד ואז רואות בנים אז הן אומרות להם שלום ונותנות להם חיבוק ונשיקה ואני עומדת בצד. או נגיד שאנחנו יושבות אני וחברה אז הבנים באים ונותנים לה נשיקה ואני יושבת בצד וזה כבר ממש ממש לא נעים לי וגורם לי להפסיק להסתובב עם ילדות מסוימות. מה אני יכולה לעשות ? אני שוב מדגישה- יש לי המון חברות, אני ילדה חברותית, הבנים כן יכולים להגיד לי כמה מילים וכן יש שיחות של כמה משפטים אבל אני רוצה להתחיל לתת להם חיבוק בבוקר ואני לא יודעת איך להתקרב אליהם. אה ועוד משהו- אף פעם לא היה לי חבר . . . . מה אתם אומרים ? תודה

dragonit12

New member
היי רונה../images/Emo9.gif

את אומרת שאת מצליחה לדבר כמה משפטים עם הבניםן.. אז תדברי איתם עוד ועוד ועוד כמה.. ולאט לאט זה כבר יזרום לך ותוכלי להביא להם חיבוק. קודם כל,מדברים איתם,משוחחים,צוחקים,יוצאים לטייל. מבטיחה לך שאח"כ,כבר לבד הם יבואו אליך בבוקר ויביאו חיבוק. מקווה שעזרתי

rutma

New member
הכל בראש

ברגע שתביני שהדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שתגידי משהו טיפשי שרוב הסיכויים שהם ישכחו ממנו 5 דקות אח"כ. ולדעתי יהיה לך הרבה יותר קל להתחיל לדבר עם בנים [לאו דווקא עם בנים מבי"ס שלך] דרך המסנג'ר. באמת שהכל בראש, בהצלחה.

למעלה