רוצה להתחלק עם משהו

yuki09

New member
רוצה להתחלק עם משהו

לפני כמה ימים נפטרה אישה מרעלת הריון שהיתה בהריון עם תאומים.אני מכירה אותה כי היא היתה אצלי בטיפת חלב ביום ראשון.כבר באותו יום היה לה כמה סימנים מחשדים ואני שלחתי אותה לבית חולים.אתמול בעלי סיפר לי שהוא שמע בחדשות על האישה ואני פתאום חשדתי שזו היא.רק היום הצלחתי לברר בוודאות שזה אכן האישה.אני לא יודעת למה היא לא הגיעה לב"ח מה עיקב אותה אבל כ"כ רע לי ואני חושבת עליה כל הזמן.אני מנסה לחשוב על הנשמה שלה ו להסתכל על זה מבחינה רוחנית אבל כש אתה מכיר בן אדם באופן אישי יש גם תחושות אחרות.....במיוחד שנשארו 2 תינוקות קטנים עם בעל "שבור"
 
מבחינה רוחנית

יגידו לך שהנשמה שלה בחרה למות. למרות ש...איך היא יכלה לבחור דבר כזה?
 

obobus

New member
קראתי באיזה מקום, ואני לא זוכר איפה

על מקרים כאלו, שההיגיון שבחר את הסבל הזה הוא לא היגיון "ארצי". קשה לי עם הנימוק הזה, לפעמים (כמו עכשיו כשאני חושב על אותה אישה) הוא נשמע לי אפילו מעט מתנשא, אבל כשאני מנסה לנטרל את הרגש זה נשמע כמו הסבר לוגי, טוב יותר מהסברים אחרים ששמעתי.
 
ברור שהחלטת המוות קשורה

לעצמי הגבוה, לפעמים זה נקבע לפני או עם הלידה.העצמי הגבוה הרי נמצא מעבר לצעיף והשיקולים שלו הם בהחלט לא ארציים. לפעמים זה בשביל להגביר את החמלה על כדור הארץ. מה שלא מסתדר לי הוא שלפעמים הגוף קורס או נפגע ולא נראה לי שתמיד זה כל כך צפוי או שהגוף קרס בגלל החלטת הנשמה למות אלא דווקא להיפך.
 

obobus

New member
אני מתחבר למה שאת אומרת

לגבי כך שי שמקרים שהגוף קורס או נפגש בלי החלטה של הנשמה. זה מזכיר לי שקראתי תקשור של קריון, שם הוא פונה ואומר שבקהל של מי שמאזינים לו באותו כינוס יש כאלה שנמצאים בין החיים היום בגלל שהם שינו משהו שהתנהלות שלהם. אני רואה את זה בהפוך על הפוך: הנשמה לא היתה אמורה לעזוב אבל משהו שהם עשו לא בסדר, קודם לכן, כמעט והוביל לסיום החיים.
 
אני שמחה שאתה מתחבר למה שאני חושבת

הבעיה היא שמבחינה רוחנית יגידו לך שגם קריסה של הגוף הכי פתאומית שתהיה היא החלטת הנשמה. וזה כולל כל מוות הכי פתאומי, מוזר ולא צפוי (חוץ מהתאבדות שרק היא בניגוד לרצון הנשמה).מבחינת קריון כל מוות הוא הולם.
 

רותי 11

New member
yuki09 מתוקה

גם אני שמעתי על הסיפור הזה. ראשית את לא אמורה לחוש ככה, נכון שזה כואב ולא קל לאף אחד אבל את לא צריכה לחוש תחושת אחריות על מה שקרה כי את את שלך עשית מכאן זאת הייתה האחריות שלה בלבד, וכמו שאת יודעת הדברים לא קורים סתם וזה מה שהיה אמור לקרות כנראה. מבחינה רוחנית אותם אנשים שנשארו לבד בעצם ידעו מראש שהם יחיו את התוצאה הזאת הם הגיעו מראש לצורת חיים כזאת (להיות בלי אמא או אישה) אלה הן בחירות שיורדים איתן בראש. אנחנו בני האדם רואים את הדברים בעין אחרת מאשר הנשמה לנו יש את הרחמים הארציים הנשמה רואה את ההתקדמות שלה ולא תמיד זה נראה טוב כאן על כדור הארץ.
 
למעלה