רוצה להתחיל Internet Retail

vinegar

New member
רוצה להתחיל Internet Retail

שלום, רוצה להתחיל עסק של חנות וירטואלית. מחפשת ללמוד קצת. על מדיניות מלאי, שיווק והעולם הזה של internet retail. המלצות על ספרות או מקורות ידע בנושא? מנסה לעשות סקר ולהבין ממה להתחיל. תודה רבה רבה אני

RoyceGracie

New member
מניסיוני בתחום

ואני דיי הרבה זמן בתחום, עברתי על מערכות רבות וראיתי כל מיני אתרים. אני אגיד לך את האמת שחברות בניית האתרים זורקות מחירים מפוצצים לחנויות אינטרנט ובפועל יש דיי הרבה פתרונות שבפשטות יחסית אפשר להרים חנות באמצעותם. אני עובד בעיקר עם מערכת בשם וורדפרס שגם נותנת פתרון לחנות וירטואלית - ויש פלאגאין נחמד מאד שעושה את זה. אבל נראה שאם אתה רוצה ללכת על תותח כבד שיעשה את העבודה, שמעתי שיש פלאגאינים מעולים של חנות על פלטפורמת ה"ג'ומלה" אני מציע לך להתחיל ולקרוא מה זה "ג'ומלה" ומה זה "וורדפרס" - לנסות לאמוד את היכולות שלך ואת הרמת אוריינטציה שלך למחשבים, להתנסות קצת, אם אתה מרגיש שיש לך את זה ומעניין אותך אתה תוכל להרים חנות וירטואלית עם פשרות דיי מהר. פשרות זה אומר שתצטרך לבחור עיצוב קיים ולא לבנות אחד משלך, פשרות זה אומר שמה שהורדת זה מה שיהיה לך (לשנות את הקוד יהיה לך קשה אם אתה לא יודע לתכנת) בברכה

vinegar

New member
תודה רבה על המידע

מכירה את wordpress כאתר לבלוגים, לא ידעתי שיש להם גם את זה. אבדוק גם את האופציה השניה שהזכרת.

למעלה