רוצה להתחיל מחדש.

רוצה להתחיל מחדש.

עברתי עכשיו תקופה לא כל כך טובה. אני רוצה עכשיו להתחיל מחדש. רק מקווה שהאנשים מסביב יתנו לי להוכיח את עצמי שוב. אני רוצה: לחזור לחייך ולהיות מאושרת. לראות את הטוב באנשים שסביבי. לקבל אותם כמו שהם, ואת עצמי כמו שאני. להשתפר בצורה משמעותית מבחינה מקצועית- לעבוד על הדברים שקיבלתי עליהם משוב. לחזור להאמין בעצמי ובמערכת. לזכור להסתכל על הדברים מנקודת מבט גבוהה יותר. לכבד את הגוף שלי ואת הרצונות שלו. אני רק מקווה שיאפשרו לי את השינוי הזה. אני יודעת שזה קשה לשנות דעה על אנשים. חלק מהאנשים שאני נמצאת איתם עכשיו לא מכירים אותי איך שהייתי לפני. אני מקווה שהם יאפשרו לי להוכיח את עצמי שוב, שהם יאמינו בי וביכולות שלי.

אהובי

New member
../images/Emo49.gifפנייה אופטימית במיוחד!

היי פיטרינית פנייתך הינה אופטימימית ומעודדת. את יודעת מה את רוצה וזה נפלא! הצבת לעצמך מטרות אופרטיביות לחלוטין. ציינת כל מה שהינך רוצה, ואכן זכרי, אנו אחראים למציאות של עצמנו ואף יוצרים אותה! אנו בוחרים כיצד לחיות את חיינו ואת כבר בחרת - בחרת באושר, באהבה ובקבלה עצמית ואת זה ביכולתך לבצע. את צריכה כעת לשבת ולחשוב על ה "איך" , באילו דרכים את בוחרת ליישם מטרות אלו. אך, יחד עם זאת, עליך לזכור כי איננו יכולים לשנות אחרים, אנו יכולים לשנות אך ורק את המציאות של עצמנו. בהצלחה! ------------------------------------------------------------------- אהובי - אימון אישי באמצעות אינטליגנציה רגשית.

בהצלחה יקירתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

יודעת שאת יכולה!!! יש בתוכך כוח אדיר. השתמשי בו

תודה לשתיכן! ../images/Emo24.gif

אני חושבת שהדברים מתחילים להשתפר, היום ואתמול עשיתי החזרת כוחות עם אנשים שאני עובדת איתם. רציתי לעשות את זה מזמן אבל כל הזמן דחיתי את זה, עכשיו אני מרגישה יותר טוב... היום אני חוזרת לבסיס, מתכוונת לפתוח דף חדש עם כולם. אני לא יודעת מה יהיה איתי בתקופה הקרובה, אבל אני יודעת שזאת בסך הכל תקופה, שאני רוצה לסיים אותה הכי טוב שאפשר.

natalynataly

New member
בהצלחה!!! ../images/Emo175.gif ../images/Emo103.gif

עצם הניסוח זה כבר חצי הדרך!!! הרי את כבר משנה את המציאות שלך!! שולחת לך אור ואהבה!

למעלה