רוצה להתחיל.... מאיפה.....?

Justin Angel

New member
עוד פחות משבוע

אמור לצאת ספר בשם "המקשוף" שיסביר את הבסיס למג´יק.

כן כן.....

ועכשיו ברצינות.. מישהו באמת יכול להסביר... את הבסיס.. של כל העניין.. אין לי כמעט שום ידע בנושא....

wicca_sphere

New member
3 אופציות:

1) ללכת ללמוד לבד 2) לחכות לספר שג´סטין מדבר עליו כבר שנים 3) ללכת לאתר שלי שיסביר לך

היי... תודה...

אתר נחמד במיוחד... (אני יותר על ה"תענוג" של הספר של ג´סטין..)

Justin Angel

New member
בגלל

שאני נדיב וטוב-לב אני לא הולך לקרוא לך "מפגר אינפטילי בעל מנת משכל של גרביל חולות גרמני בלי אונה שמאלית" , אלא אתה סתם סנילי. אני זוכר בבירור שלי הודיעו רק שבוע אחרי הראשון באוגוסט על הספר , וזה היה לפני פחות מ20 יום... אז בבקשה תסביר לי איך 28 יום מתרגמים את עצמם בזמן שלך ל"שנים"... בכל מקרה הוא ביקש עזרה על מאגיה ולא על מיסטיקה. האתר שלך הוא אתר על מיסטיקה ולכן לא קשור שמישהו מבקש ממך אתר על מאגיה. בנוסף לכך , גם הטיפה שיש בו על כישוף כתוב בצורה נוראית. אז אני לא היתיי רץ ומספר לאנשים שזה האתר שלי... (תחשוב מה הייתי אומר לך עם לא הייתי רחום כלפייך)

white crane

New member
כדי לקבל תשובה לשאלה

צריך קודם לשאול את השאלה הנכונה. מה את/ה רוצה לדעת . מה זה מאגיה? איך נכנסים לעלום הזה? מה עושים עם מאגיה? וכו?.... יש לשאול את השאלה הנכונה, ואז בדרך כלל מקבלים גם את התשובה. אשמח לענות לשאלה המתאימה

nepthys

New member
מאיפה להתחיל?

קודם כל, בניגוד לדעות של המון אנשים, אתה לא צריך לקנות המון ספרים ולהוציא כסף על קשקושים למיניהם. אתה פשוט צריך לקרוא - והאינטרנט אפילו עדיף מספרים, כי שם אתה מגלה כמה דעות לאותו נושא, ומכיר המון דברים חדשים ומרתקים. פשוט צריך לקרוא..והמון. רק תקפיד על האתרים שאתה הולך אליהם, שיהיו אתרים *איכותיים* (דוגמא לאתר שהוא לא כזה הוא, spellsandmagic.com שעליו כבר דיברנו). ומקווה שהפניה שלי בלשון זכר הייתה נכונה..

למעלה