רוצה להתחיל ללמוד

sivan19777

New member
רוצה להתחיל ללמוד

שלום אני חדשה ואשמח לקבלת עזרה. אחרי שקראתי כמה מאמרים בסיסיים על מסחר במט"ח, אני חושבת לרכוש כמה ספרים על מנת לקחת צעד אחד קדימה. הספר הראשון שמצאתי הוא, כיצד להיכנס לשרוד ולהצליח בשוק המט"ח של אלבריה - ספר נוסף שמשך את תשומת ליבי הוא "העולם המרתק של מסחר במט"ח " - אני רוצה לרכוש לפחות אחד מבין השניים ובנוסף גם ספר מעט יותר טכני של פיבונאצ'י. הנה הקישור: http://www.forexpros.co.il/store/ אני אשמח לשמוע את דעתכם על כל אחד משלושת הספרים, האם הם הטובים ביותר למתחילים וכמובן שאם יש לכם הצעות נוספות אז אני אשמח לשמוע תודה רבה

omer forex

New member
למידה מספרים קורסים הדרכות ועוד

כמו בכל נושא בחיים, אפשר ללמוד בהמון דרכים. יש מי שמתאים לו ללמוד מספר, ואחר רוצה לשבת במסגרת כיתתית, יש כאלה שרוצים מורה פרטי, ויש כאלה שלומדים מלסחור לטעות ולנסות לשפר. על מה אני ממליץ? האמת? על לשלב את הכל ביחד. תקראי, תשאלי, תנסי להשתלב בסדנא, או באימון, בכיתה או באחד על אחד, כל מה שמקל עליך להבין את החומר יותר טוב ויותר בקלות. בסוף בסוף אין תחליף לנסיון. מאוד קל לדבר בכיתה על ניתוח טכני, על קביעת STOPLOSS או TAKEPROFIT, אבל כשמגיעים לחיים האמיתיים והמספרים מתחילים לרצד על המסך, הכל נראה אחרת. חשוב ללמוד ולקבוע דרכי התנהגות ומסחר קשוחים, ולא לסטות מהדרך שהצבת לעצמך. לנסות להבין איפה טעית, לנסות לתאם שעה עם הדילר שלך, לעבור איתו על העסקאות, גם על הטובות וגם על הלא.... חשוב גם לזכור שהלימוד לעולם אינו נגמר תמיד יש עוד סקירה לקרוא, ועוד ניתוח לעשות. אבל העיקר - ללמוד, בכל דרך שטובה לך, ולא סתם להיכנס למט"ח בלי להבין, בלי כללי מסחר קבועים ובלי לדעת איזה נתון הולך להתפרסם היום, ומה המשמעות שלו, יהיה לך קשה להצליח. בהצלחה:)

למעלה