רוצה להתאהב מחדש

יןםיןי

New member
רוצה להתאהב מחדש

שלום, אני בן 14 וכבר יותר משנה שלא התאהבתי, ואני לא יודע אם אני לא מתאהב או שאני פשוט לא יודע לזהות שאני מאוהב. פעם הייתי מזהה שאני מאוהב מההתרגשות וזה, ועכשיו כשהתבגרתי אני לא יודע אולי אני לא מתרגש בגלל שהתבגרתי אבל אני כן מאוהב או שאני לא מאוהב בכלל. החיים כבר נהיים חסרי משמעות ככה בלי ההתאהבות. אין לי סיבה ואין לי מטרה לקום בבוקר. תשוקה יש לי ממש בשפע אבל אין לי בכלל אהבה. האם זה אפשרי לא לשים לב שאני מאוהב ? ואם אני באמת לא מאוהב הרבה זמן איך אני יכול להתאהב מחדש?

יןםיןי

New member
מה אתה מסלפס לי תמוח?

וואלה אני לא מבין כלום בפילוסופיות אין בעייה אני משקיע בהם זמן וחוץ מזה שאני רק מגביר ביני לבינן תחשק המיני ניראה לי בכלל שאני לא מרגיש אהבה.

אני לא מפלסף

קשר גופני עדיף ליצור מאהבה, בתוך מערכת יחסים. ככל שתשקיע רגשית במלים ובמעשים בבחורות שאתה אוהב, יתפתחו קשרים יותר בקלות.

תשובה

אפשר להתחיל מחיבה פשוטה. התקרב אליהן בהדרגה, היה טוב ונחמד אליהן וככל שתכיר אותן תוכל לאהוב אותן יותר. נסה ליצור קשרים במסגרות כמו חוגים ולימודים, ששם אתה מכיר את האדם יותר זמן.

נשמה! אתה עוד ילדון!

אל תמהר ילדון, החיים עוד לפניך!
גיל 14 זה ממש לא זמן של ה"אהבה האמיתית".. ואם כן זה מיקרי לחלוטין!
בנתיים תכיר בחורות תהנה תפלרטט תהיה גבר גבר!!! תהנה מכל העולמות
בשביל מה לך מחויבות מגיל כזה? הרי כל חייך תצטרך להיות מחוייב לאחת והיחידה!!

בסוף תלמד שיש הבדל עצום בין להתאהב לבין להידלק על מישהי..!
מבטיחה לך שעדיין לא התאהבת! ושזה יקרה אתה תדע ב-וודאות ולא תוותר על האחת לא משנה מה יקרה! - זו אהבה!

יןםיןי

New member
..

אני מפלרטט ברוך ה' חופשי אין בעיות אבל אני בטוח שכשהייתי קטן התאהבתי זה לא הגיוני שבגיל 10 הייתי מכור למישהי וזה לא היה אהבה, כי בגיל 10 זה גם לא היתה יכולה להיות תשוקה ואין דבר אחר שזה יכול להיות חוץ מאהבה. וואלה ובלי האהבה הכל יותר משעמם אני לא מחפש להתחייב אני מחפש רק לאהוב....

שתגדל, תבין ;)

נשמה אתה לא מבין
כשהאהבה מגיעה היא באה בעסקת חבילה עם מחוייבות אתה לא תרצה בשום פנים ואופן לגעת או להסתכל על מישהי אחרת כי תהיה כל כך מסונוור! ולא תרצה שאף אחד ייגע בבחורה שלך.

שתגדל, תבין ;)

LIRON4141

New member
אתה כזה מתוק!!!..

נשמע שיש בך המון רגש שאתה רוצה להביע ולתת ועדיין לא מצאת מישהי מתאימה,שתרגיש שלה אתה רוצה לתת אהבה.
יש בך עומק ונתינה וזה מדהים,יפה ומיוחד.
אני חושבת שאתה מגזים עם הגישה שלך,אתה קיצוני:
'החיים כבר נהיים חסרי משמעות ככה בלי ההתאהבות. אין לי סיבה ואין לי מטרה לקום בבוקר. תשוקה יש לי ממש בשפע אבל אין לי בכלל אהבה.'-נורא חסר לך אהבה,אתה נורא רוצה את זה,וזה מובן,תשוקה יש לך בשפע כי אתה בנאדם,אתה אנושי,ואתה בגיל ההתבגרות וההורמונים שלך עפים באוויר וזה בסדר,אני מבינה שזה לא קל שיש המון תשוקה ואין אהבה,עצתי היא כזו-
תפסיק לחשוב על זה יותר מידיי!!!,זה כבר לא בריא,תנצל את האהבה שיש בתוכך,את הרצון הזה לאהוב ולתת,בנתינה לסביבתך,לחברים,למשפחה,לעצמך,זה יימלא אותך,זה ייעשה לך טוב,זה ייתן לך סיפוק,בו זמנית תנסה להכיר בנות,ליצור קשרים,ליזום,וזה יגיע.
מה אתה לחוץ?!..לאט לאט.
כשתהיה מאוהב אתה תשים לב,
התאהבות מאופיינת בהתרגשות,ייתכנו פרפרים בבטן,משיכה מינית,רצון להתקרב,מעין הרגשה קסומה וחלומית,המלווה בהתרוממות רוח,באדרנלין,באופטימיות,בתחושת הנאה ואושר,ברצון לתת ולקבל מאותו בנאדם.
התאהבות זה משהו התחלתי וראשוני,שמרגישים ב ה ת ח ל ה כלפיי מישהו מסויים,ולאחר שחלה התקרבות ביניכם ונוצר קשר,נוצר גם מצב יציב ומישורי של אהבה!,
אני בטוחה שאתה תתאהב,אל חשש.
תמיד אפשר להתאהב מחדש.

בהצלחה!
,שתזכה להתאהב ולקבל אהבה.

יןםיןי

New member
תודה

או סוף סוף מישהי שמדברת תכלס ולא אחד שמדבר איתי פילוסופיות. תודה את נסיכה עשית אותי מזה מחויך

Megie

New member

איזה מקסים!
אל תתן לכל זה להדאיג אותך, כל דבר יגיע בזמן שלו..אתה עדיין צעיר- "קח אותו לאט את הזמן, העולם עוד יחכה בחוץ.." תהנה מהחיים, תתבגרף תתפתח..עם השנים אתה עוד תלמד לאהוב באמת.. הכל עוד יקרה לך

למעלה