רוצה להשוויץ

רוצה להשוויץ ../images/Emo140.gif

אז היום הלכנו כולנו לטיפת חלב לקבל חיסונים: אני נגד אדמת (אלוהים יודע למה נתתי לה לשכנע אותי... הרי אני לא אכנס להריון בזמן הקרוב..) טלטל קיבלה חיסון של גיל חודשיים. ועופריקי קיבל חיסון של גיל 9 חודש... (להזכירכם הוא בנן שנה ושמונה חודשים) כמובן שהוא צעק ובכה ועכשיו הוא גם קצת טפיל.. אבל יהיה בסדר (לפחות את הMMR הוא יקבל רק אחרי גיל שנתיים) בקיצור עכשיו להשווצות: עופרי: משקל 12.300 גובה 86 ס"מ - ומצב התפתחות בסדר גמור (לא קיבל מצויין כי לא התחשק לו לבנות מגדל לגובה...) טלטל: בת חודשים משקל 5500 גובה 58.5 ולא מפסיקה לחייך בעיקר שאורמים לה: "שלום לך פרה
את עושה קצפת
" "טפש קטן" ה
עונה "אני מייצרת חלב לגבינה" (זה בגלל שאמא שלי אורמת שבמקום חלב יש לי שמנת...) ולסיום על כל מה שכתבתי: טפו טפו טפו
, בן פורת יוסף עלה עין (מקווה שככה כותבים) ולסיום
רק בשביל המזל...

ayelet i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם ההודעה שלך! פעם ראשונה שאני שומעת על בן פורת יוסף עלה עין... עם החתול השחור דווקא אין לי בעיה - יש לי אחת בבית... (מתוקה משהו!) יופי של חדשות. ממש משפחה של חיסוניים... בכלל שכחתי שבפעם הראשונה שהלכתי לטיפת חלב כמעט חיסנו אותי נגד אדמת. הבטחתי לבדוק עם רופא המשפחה עם אני מחוסנת. אבל אין לי רופא, ולא בדקתי ומאז ועד היום נועם הולכת לטיפת חלב עם סבא...
איזה יופי של משקלים! אצלי עופרי מקבל מצויין וחצי - אני, ת'אמת, קצת נהנית מילדים שלא עושים כל מה שמבקשים מהם - למה מה? הם הצגה???... שיקפצו! כל הכבוד על המשקל של טלטל. ואגב - מה עם תמונות???... בריאות לכולכם!

היום פיתחתי תמונות שלהם

מחר אני אצן לחברה שתסרוק לי אותן, אז מקווה שתוך יומ יומיים יהיו תמונות...

אמאבא של איתן - יש לי הרגשה

שאנחנו חיים באותו יישוב היש סיכוי לכך? (כבר מזמן רציתי לשאול...)

למעלה