רוצה להציע לה . . .

Dudu1982

New member
רוצה להציע לה . . .

אני וחברה שלי כבר שנתיים + ביחד וגרים ביחד כשנה וחצי... אנחנו מדברים כבר על חתונה, ילדים וכו'... עכשיו מה שנשאר זה להציע לה כי חייב לעשות את זה בצורה רישמית :) קניתי טבעת יהלומים מדהימה אך רעיונות איך לבצע, להפתיע ולהמם את המקסימה שלי אין... חשבתי להזמין צימר בידיעתה ושם להציע לה, אפילו להזמין שף ולעשות שם ארוחה פרטית ורומנטית.. אני לא אוהב רעיונות בומבסטיים, זיקוקים וכו'.. רוצה להפתיע בפרטיותנו.. מה אתם אומרים? יש לכם רעיונות אחרים?

צימר ושף נשמע כיף ומתאים מאוד!

אינטימי ורומנטי!
איכשהו, מבעד לשורות ממש מרגישים שאתה אוהב את הבחורה שלך.. כיף לכם
בהצלחה ומזל טוב!

Cesc

New member
יש לי רעיון להצעה ...

אחד הרעיונות שחשבתי עליו לפני שהצעתי ... תקבעו לנסוע למקום מסויים אבל בדרך (ליד מקום שבאמת התכוונת לנסוע אליו) (או תיסעו לאיזה נקודת תצפית מגניבה עם האוטו . תכבה את האוטו ותתנהג כאילו האוטו נתקע (או שלא תצליח להתניע) תדאג שיהיה לך איזשהו ארגז כלים בתא מטען' ושיהיה בו פנס תוציא את הארגז תדליק את הפנס ותסתכל לתוך המנוע של האוטו תגיד לבת זוג שלך שנראה לך שהטבעת נפלה ושתביא לך טבעת מאגז כלים ! ומשם אתה יכול לעושת הכל (במידה ואתם ליד צוק והיא לא עונה אחרי 15 שניות כן , אתה מוזמן לדחוף אותה)

neta1979

New member
הרעיון שלך ממש מקסים ../images/Emo13.gif עוד אחד למשל-

אם אתם אוהבים ספורט "אקסטרים" - אתה יכול לקחת אותה לצניחה חופשית בטרקטורון / מטוס זוגי, ולהציע באוויר, בים, באמצע הריגוש

למעלה