רוצה להצטרף היי לכולכם... יש לכם פורום נהדר...ואני רוצה מאוד להצטרף.. התקבלוני ???
י יעלל New member 5/3/01 #1 רוצה להצטרף היי לכולכם... יש לכם פורום נהדר...ואני רוצה מאוד להצטרף.. התקבלוני ???
T t@gel New member 5/3/01 #2 התקבלת ברוכה הבאה חמודה.. תודה לך על המחמאות... אכן צדקת בכל מילה...יש לנו כאן פורום נפלא חמים ואוהב...עם מלא שמחה ולעיתים גם כאב... התמקמי לך כאן ביננו הציגי את עצמך, נספר לך קצת עלינו... שלך תגל, מנהלת הפורום
התקבלת ברוכה הבאה חמודה.. תודה לך על המחמאות... אכן צדקת בכל מילה...יש לנו כאן פורום נפלא חמים ואוהב...עם מלא שמחה ולעיתים גם כאב... התמקמי לך כאן ביננו הציגי את עצמך, נספר לך קצת עלינו... שלך תגל, מנהלת הפורום
ה הדבורה מאיה New member 5/3/01 #3 בטח שנקבלך, איזה שאלה? ואני מסמיקה בשם כולם על המחמאות....תודה לך. מחכים לשמוע, כשרק תרצי שלך מאיה
נ ניב-עקרב New member 5/3/01 #4 בטחחחחח!! הי, תודה וברוכה הבאה.. כולם מוזמנים.. מקוה שנוכל לעזור לך, אם את צריכה ואם לא, אז שתעזרי גם לנו.. בי לך ניב
בטחחחחח!! הי, תודה וברוכה הבאה.. כולם מוזמנים.. מקוה שנוכל לעזור לך, אם את צריכה ואם לא, אז שתעזרי גם לנו.. בי לך ניב