רוצה להצטרף...

בראכה

New member
רוצה להצטרף...../images/Emo92.gif

עברו כמעט 7 חודשים מאז שהתאלמנתי... לא יודעת עדיין מה לעשות עם עצמי... חושבת עליו כל יום ומאוד בודדה... היינו 4 שנים נשואים ו8 שנים הכרנו... הוא היה הכל בשבילי... בראכה.

קחי כסא והצטרפי למעגל

אמרי יקרתי ופירות נשארו מהאהבה הזו נשארת לבד או שאת מגדלת ילדים מהאהבה שנקטעה?

kampf

New member
שלום לך בראכה משתתף בצערך.

אני שמח שאת מבקשת להצטרף לפורום כי לפי דעתי זה נותן קצת נחמה שאת רואה שאת לא יחידה ואת לא לבד. פה בפורום את יכולה להשתתף ולשתף בדברים שנוח לדבר עליהם עם אנשים זרים שאין לך כל מחויבות אליהם והפוך אין להם מחיובות אליך,לכן הקשר פה הוא אמיתי ווללא מחויבות וצביעות (אני מקווה). אשמח לראות אותך משתתפת גם בצ'ט של הפורום בימי ראשון (מחר) בשעה 22:00 מדברים אחד עם השני LIVE וזה די נחמד.
ביי שגב נ.ב. עם את צריכה הסבר לגבי הצ'ט אז תשאירי הודעה ונענה לך איך נכנסים.

חבל על כל אחת שמצטרפת

מאחר וזה אומר שעוד מישהי התאלמנה וזה עצוב. אבל לפחות כאן יבינו אותך ואת כאבך. ולנועם אוףףףףף למה הצ'ט רק פעם בשבוע רוצה עכשיווווווווווווווווווו חלי

kampf

New member
רוצה צ'ט נוסף

מה הבעיה שלחי SMS ותקראי לו לצ'ט או שתקבעי ביום נוסף צ'ט ,אני חושב שעוד אנשים ירצו לדבר איתך (לא רק נועם). שגב

טעותתתתת התכוונתי אליך שגב לא י

מאחר והעלית את עיניין הצ'יט התכוונתי אליך שגב סליחה ולא אל נועם מתנצלתתתתתתתתתתתתת. ורוצה צי'ט של כל החדר לא אישי זה רק לאבהרה. מאחר ולא תמיד מצליחה להחזיק מעמד עד 10 בלילה מפספסת וזה חבל ליייייייייי ממני חלי

צודקת חליקה,אפשר לארגן את זה מוקדם יותר

נאמר בשעה 2000.מי שיכול מוקדם יכנס ולאלה שהזמן יקר ודוחק להם יוכלו להכנס מאוחר יותר לדעתי עצם פתיחת הצאט כל ערב(לא צריך מפתח ושרת ועוזרת וכו')תיצור רצון להכנס מתי שיש זמן ואפילו מעט ללחוץ על העצלנים,זה יגרה אותנו לשמירת הקשר,זה יתן בטחון,שייכות וכו' כי שלא הספיק היום לא צריך להיות בעונש או דיכי ולחכות שבוע אוך מייגע ואולי גם כואב(תסכול גם). אני מצתרף להצעתה של חליקה

חליקה../images/Emo24.gif תודה לך הכל,את אחלה

תודה,תודה,תודה חליקה ידידתי. המחשב שב הביתה,"בוגר" אך כמו "צעיר" אני מקווה שלא יעשה יותר בעיות(אני אשרוף אותו) קבלתי את הצעתך,יש לי יום יומים של סידורים אחר כך אתפנה לזה. בנתיים נרשמתי כמתנדב ליד-שרה בידידות

חליקה,יקרה תודה ראשית לך,כי לולא...

אם לא היית אכפתית ורק מבטיחה בפה מה שדיי מוכר ולא הפכת למעשית לא הייתי יודע על כך כלום נכון שעכשיו תלוי בי,אבל הפוש הראשוני שלך הוא ועל כך אני מודה לך שיש עוד אנשים טובים באמצע החיים. בהצלחה לך וגם לחברתך.

כבר נאמר שלהצטרף לסטוטו "הנחשק" הזה

זה לא כייף ,בלשון המעטה .. אבל עם הגורל גזר עלינו אז טוב לפחות שיש לנו בית ורטואלי זה , לחלוק לשתף ולצעוד יחדיו לחייים יפים ... בראכה ברוכה המצטרפת ,ספרי קצת על עצמך יקרתי ...

gaia54

New member
הצ'ט

שלום שגב, גם אני אשמח לקבל הסבר לגבי הצ'ט, גם לי לא תמיד מתאפשר להיות פה ביום ראשון בשעה 10.00. על כן אשמח להוספת ימים או שפשוט ישאר פתוח ואז כל אחד יוכל להיכנס בזמנו החופשי. בברכה, ויום ניפלא אירית.

למעלה