רוצה להצטרף.... אבל האם אני אמורה להיות במשבר כדי להתקבל ???
ש שלכת2 New member 16/8/04 #1 רוצה להצטרף....../images/Emo9.gif אבל האם אני אמורה להיות במשבר כדי להתקבל ???
א אביר מודרני New member 17/8/04 #7 אני מבטיח לברך אותך רק אם באמת תישארי.הדיירים מוצאים חן בעינייך?בואי שבי עמדנו.
N niva99 New member 17/8/04 #8 ברוכה הבאה מה פתאום משבר. אפח'ד כאן לא במשבר. (זה רק כינוי מחתרתי-מין מילת קוד לפורום הזוי אך נחמד).
J j u l i a n o New member 17/8/04 #10 וולקם טוו דה קלאב בכלל לא! אנשים נכנסים לכאן כדי להבין למה הם לא במשבר לעומת אחרים שלא נמצאים כאן... ברוכה הבאה
וולקם טוו דה קלאב בכלל לא! אנשים נכנסים לכאן כדי להבין למה הם לא במשבר לעומת אחרים שלא נמצאים כאן... ברוכה הבאה
J j u l i a n o New member 17/8/04 #11 אגב-מומלץ למלא פרטים בכרטיס האישי +תמונה עדכנית, את תעברי תהליך קבלה מזורז ולבסוף תתיצבי לשאלון קבלה מול כל החברים. אפשרות שנייה-לפנות אלי במסרים ואני אדאג שתתקבלי לכאן עם פרוטקציה חחח...
אגב-מומלץ למלא פרטים בכרטיס האישי +תמונה עדכנית, את תעברי תהליך קבלה מזורז ולבסוף תתיצבי לשאלון קבלה מול כל החברים. אפשרות שנייה-לפנות אלי במסרים ואני אדאג שתתקבלי לכאן עם פרוטקציה חחח...
א אשה מעולם אחר New member 17/8/04 #12 שלכת חמודה (U שם כל כך איני ../images/Emo8.gif) אל תרגישי שלא בנוח. את תביאי את הקפה ואנחנו כבר נדאג לך למשבר. ברוכה הבאה!
שלכת חמודה (U שם כל כך איני ../images/Emo8.gif) אל תרגישי שלא בנוח. את תביאי את הקפה ואנחנו כבר נדאג לך למשבר. ברוכה הבאה!