רוצה להפתיע אותה

RedBeck

New member
רוצה להפתיע אותה

אהלן חבר'ה אני וחברה שלי (שנינו סטודנטים) נחגוג 3 שנים של זוגיות בחודש הבא ואני רוצה לארגן לה הפתעה גדולה.. בדרך כלל זו היא שטורחת ואני זה שזה דיי עובר לידו, לא יודע, תאריכים לא ממש עושים לי את זה.. אבל הפעם אני רוצה להיות זה שמשקיע! אם יש לכם רעיונות ליעדים (אפילו בחו"ל), משהו מקורי או איזה דיל טוב שלא ירושש אותי אני ממש אשמח לשמוע! הרבה תודה!

Shaycus

New member
../images/Emo207.gif

אני חוגג שנה עם החברה עוד שבועיים ויש לה גם יומולדת באותו השבוע.. אני ממש לא בחור רומנטי, נגיד בחודש הראשון הבאתי לה פרח, בחצי שנה נסענו לצימר, פה ושם ברור שעשינו עוד דברים רומנטיים אבל לא בגדר של "כמה זמן שאנחנו ביחד". אני צריך גם איזה משהו נחמד ומושקע לעשות אשמח לשמוע הצעות. (היא בצבא ככה שחו"ל יוצא מהאפשרויות) אני גם לא מדבר על צימר/אילת, עשינו את הדברים האלה לא מזמן, אני מדבר על משהו שכולל טרחה. בנות אשמח לשמוע את דעתכן.. מה לקנות לה? תכשיט? הייתי בחו"ל לפני חודש וקניתי לה צמיד.. בגדים? לא חבל לבזבז כסף על פעם בשבועיים שהיא יוצאת הביתה? חשבתי על לעשות ארוחה רומנטית אצלי בבית שאני אבשל, ואז אולי לקחת אותה לים ולהשקיע בקטע הזה, אבל צריך גם מתנה שכוללת כסף, אין מה לעשות, ואין לי בעיה להוציא את הכסף הזה, רק שיהיה משהו הכרחי ולא משהו מיותר. (שאלתי אותה אם היא צריכה משהו וכמובן שהיא אמרה שהיא לא צריכה כלום ושיש לה הכל). תודה, ומצטער שניצלשתי פה :)

תאיר18

New member
מציעה לשניכם...

סעו לבולגריה! לא יקר וכיף סוף הדרך... אפשר גם סתם להנות מבטן-גב וגם יש אחלה חיי לילה אפשר ללכת למלון סוף הדרך מהטופ שיש ולא בהרבה כסף

Shaycus

New member
אני אגיד עוד הפעם

כי כנראה לא קראת, היא לא יכולה לצאת מהארץ.

תרווד

New member
למה?

חיילות [וחיילים] בסדיר יכולות [ויכולים
] לצאת מהארץ. אני [ורבים וטובים אחרים] עשיתי את זה לפני חודש וחצי...

רק עכשיו שמתי לב שהוא רשם שהיא בצבא אני הסתמכתי על ההודעה השניה שבא הוא שם דגש על זה שהיא לא יכולה לצאת לחו"ל ../images/Emo3.gif

b0redavid

New member
ים (רגע, תן לי צ'אנס!)

יש שם את המנצלים האלו שמוכרים שושנים בצלופן - יצאתי מקורי.

למעלה